Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:698, Did:0, useCase: 3

LBL eksperti paredz "Ventspils" uzvaru arī šodien

Andrejs Siliņš

LBL eksperti paredz "Ventspils" uzvaru arī šodien
Renārs Zeltiņš
Foto: Mārtiņš Sīlis, loc.lv

LBL sadarbībā ar Sportacentrs.com rīko ekspertu prognožu spēli, kurā sabiedrībā populāriem cilvēkiem būs jāprognozē visi LBL izslēgšanas spēļu (pusfināli, spēles par trešo vietu un fināls) rezultāti, cīnoties par sponsoru sarūpētajām balvām. Šodien eksperti prognozē "Valmieras" un "Ventspils" otrās bronzas sērijas mača iznākumu.

Kuri tad ir šie eksperti? Hokejists Oļegs Sorokins, basketbola treneris Armands Krauliņš, autosportists Krišjānis Caune un žurnālists Guntis Keisels un raidījuma "Basketbola apskats" vadītājs Renārs Zeltiņš.

Ekspertiem pirms katra mača jānosauc spēles uzvarētājs un precīza punktu starpība, ar kādu noslēgsies spēle. Par pilnīgi precīzu atbildi eksperts var iegūt 5 punktus, par precīzu spēles uzvarētāja nosaukšanu un starpības nosaukšanu +/-3 punktu robežās – 4 punkti, precīza spēles uzvarētāja noteikšana, bet kļūda rezultāta starpībā dos 2 punktus, bet par neprecīzu spēles uzvarētāja noteikšanu punkti nepienāksies.

Iepriekšējā kārtā veiksme beidzot uzsmaidīja Renāram Zeltiņam, kurš savāca četrus punktus. Lai arī Renārs joprojām noslēdz kopvērtējuma tabulu, šobrīd jau Basketbola Apskata vadītājs pietuvojies pirmajam trijniekam. Pa četriem arī Krišjānim Caunem un Guntim Keiselam, līdz ar to līderu duets palicis nemainīgs.

Kopvērtējums

VietaEkspertsPunkti
1.Krišjānis Caune22
1.Guntis Keisels22
3.Armands Krauliņš12
4.Oļegs Sorokins12
5.Renārs Zeltiņš10

Visi prognozēs rezultāti tiks summēti un šīs spēles uzvarētāji saņems balvas no konkursa sponsoriem – pulksteni un saulesbrilles.

Balvas uzvarētājam no:



LBL ekspertu spēle

9.kārta: Valmiera - Ventspils

Renārs Zeltiņš, "Ventspils" uzvarēs ar +18

Komentārs: Pirmajā mačā būtu licis lielāku ventspilnieku pārsvaru, ja zinātu, ka "Valmierai" nespēlēs vairāki vadošie spēlētāji. Ja ierindā nav tik svarīgi spēlētāji, tad "Ventspils" pārākums būs acīmredzams. Nelikšu gan arī tik lielu pārsvaru kā pirmajā mačā, jo valmierieši tomēr mājās darīs visu, lai parādītu labāko sniegumu.

Armands Krauliņš, "Ventspils" uzvarēs ar +15

Guntis Keisels, "Ventspils" uzvarēs ar +10

Komentārs: Ventspilnieki nevilks sēriju garumā un izmantos gan pārsvaru līderu individuālajā meistarībā, gan garāko "soliņu". Valmiera savā laukumā izdarīs vairāk, nekā paveica izbraukumā, tomēr spēki ir pārāk nevienlīdzīgi.

Krišjānis Caune, "Ventspils" uzvarēs ar +15

Komentārs: Domāju, ka mača gaita būs līdzīga tai, kāda bija Ventspilī, taču valmierieši savā laukumā parādīs nedaudz labāku sniegumu.

Oļegs Sorokins, "Ventspils" uzvarēs ar +4

Komentārs: Grūti spēlēt par trešo vietu, ja esi gatavojies cīņai finālā. "Valmiera" spēlēs savu skatītāju priekšā un vēlēsies parādīt labāko sniegumu.

  +3 [+] [-]

, 2010-05-09 14:44, pirms 14 gadiem
Šķiet, Sorokins pēc prp hokejista karjeras beigām, kļūs par profesionālu ekspertu - jebkurā jomā

  +2 [+] [-]

, 2010-05-09 15:38, pirms 14 gadiem
chibriks rakstīja: Šķiet, Sorokins pēc prp hokejista karjeras beigām, kļūs par profesionālu ekspertu - jebkurā jomā
laicigi janonodrosina sevi nakotnei nesanaks viena joma, sanaks citaa dubults nepliist