Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Butauts: "Ja sarunas nelīdz, būs jārunā citādi"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Butauts: "Ja sarunas nelīdz, būs jārunā citādi"
"VEF Rīga" galvenais treneris Ramūns Butauts
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", F64

“Pirmajās divās ceturtdaļas vēl turējāmies rāmjos, taču par nākamo pusotru minūti, kurā zaudējām spēli, varu tikai atvainoties,” neveiksmīgais otrā puslaika sākums, kad pretinieki dažu uzbrukumu laikā guva astoņus punktus pēc kārtas, raisīja basketbola kluba “VEF Rīga” galvenā trenera Ramūna Butauta dusmas.

Lūks Harangodī, "Unics Kazan" uzbrucējs

"No pirmajām minūtēm labi kustinājām bumbu, taču pirmajā puslaikā nebijām sevišķi pārliecinoši aizsardzībā. Otrajā puslaikā daudz labāk aizsargājāmies, izdevās labas epizodes uzbrukumos viens pret vienu, tas viss sagādāja uzvaru."

Andrea Trinkjēri, "Unics Kazan" galvenais treneris

"Vēlamies uzlabot savu sniegumu pakāpeniski, progresējot katrā spēlē. Ļoti respektēju VEF un galveno treneri Ramūnu Butautu. Nepietiekami agresīvi pirmajā ceturtdaļā nospēlējām aizsardzībā, taču pārējās trīs ceturtdaļas aizvadījām pieklājīgi. Parādījām stabilu spēli aizsardzībā, par ko liecina ielaistie 18, 14 un 17 punkti. Atpakaļ uz Kazaņu varam doties ar vērtīgu uzvaru izbraukumā un labā noskaņojumā."

Kristaps Janičenoks, "VEF Rīga" kapteinis

"Esmu ļoti sarūgtināts par spēles iznākumu. Nedrīkstam jau pirms spēles, kā arī tās laikā nolaist rokas un padoties."

Ramūns Butauts, "VEF Rīga" galvenais treneris

"Ļoti grūti runāt pēc tādas spēles, Attaisnoties var, ja esi atdevis visus spēkus. Pirmajās divās ceturtdaļas vēl turējāmies rāmjos, taču par nākamo pusotru minūti, kurā zaudējām spēli, varu tikai atvainoties.

Ja sarunas nepalīdz, būs jārunā savādāk. Vainīgos vārdā nesaukšu, tā ir komandas iekšējā lieta, taču jautājumi par attieksmi un centību saglabājas. Profesionāli spēlētāji nedrīkst norobežoties no kolēģiem. Tādās spēlēs jāsajūt komandas gars, nevis sevi jāizdala atsevišķi. Par turpmāko sadarbību ar Niksu vēl apspriedīsimies, klubs izziņos lēmumu.

Himki un Kazaņa ir komandas, kuras cīnās par Eirolīgu, Haifa savā laukumā uzvarēja “Banvit”, taču tas nenozīmē, ka mums pret tām nebūtu jāspēlē līdzīgi. Pērn ar līdzīgu budžetu apspēlējām par sevi bagātākas komandas, tai skaitā Eiropas kausa finālistes “Lokomotiv-Kubaņ” un Bilbao."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-11-06 22:34, pirms 11 gadiem
Nelīdz sarunas būs jārunā savādāk! Super! Tad līdz šim sarunās viņš nerunāja?

  +2 [+] [-]

, 2013-11-06 22:35, pirms 11 gadiem
Niks jālaiž vaļā.. viņš tak augstāk par 5cm palekties nemz nevar..
Bērziņš A. - jālaiž vaļā..
Robinsons - arī
Andžejs lai spēlē kadetos un trenējas.

tad 4 normāli kapātāji jāņem vietā..

ja pāgājušo gadu varēja skatīties un redzēt, ka iespējams kaut ko izvilkt vai uz ko cerēt - te nav nekā, ne komandas, ne kāda vilcēja.. te viss ir pakaļā.. uz spēlēm vēl iešu, jo abonements ir, bet nu tā.. skumīgi

     [+] [-]

, 2013-11-06 22:37, pirms 11 gadiem
Ir kkaada prieksnojauta,ka Janis Blums varetu paradities...
Un ar Niksu domaajams ir taa,ka vai nu liigums ir jaalauzz,vai jaaparaksta vismaz uz 2 sezonaam...

     [+] [-]

, 2013-11-06 22:39, pirms 11 gadiem
Visi leģionāri tādi nepārliecinoši pagaidām. Varbūt vienkārši vel esam pagājušas sezonas puseiforijā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2013-11-06 22:43, pirms 11 gadiem
Delinkaitis ir lielākais enkurs šobrīd. Nākamais ir Robinsons, no kura es tiešām gaidīju lielisku spēli, bet nekā. Bairamovičs izskatās, ka nav atradis sev draugus, spēlē bez emocijām, tīri uz skilu un atsit čeku. Brauns ir nulle, salīdzinot no tā, ko gaidīju.

Liekas, ka labākais leģionārs šobrīd komandā ir Nikss, kuru citi tik daudz nopeļ. Džeks vienīgais no leģionāriem cenšas. Nesanāk, bet tas ar laiku. Ar savu centību viņš dod vairāk, nekā Delinikaiša garām aizmestie metieni pāri rokām, vai Brauna neprecīzās piespēles un bezjēdzīgās kļūdas.

PG - ? (atlaižam visus leģionārus, izņēmot Niksu un pērkam vietā kādu citu Eiropas valstu PG)
SG - Telefons
SF - Bonis
PF - Bērziņš
C - Nikss

Un pofig tie rezultāti, norakstam sezonu, jo tāpat skaidrs, ka nav jēgas sisties pa LBL ar nez cik leģionāriem. Savācam kādus LV spēlējošos līdz sezonas beigām un miers. Dodam Bonim daudz iespēju VTB un atlikušajās Eurocup spēlēs, un ceram, ka nākamsezon būs mums zvaigzne.

Labāk, lai letiņi zaud ar -20, nevis amīši. Punkts.

     [+] [-]

, 2013-11-06 22:45, pirms 11 gadiem
Brauns ir pilnīgs klauns. Līdz Rowlandam viņam kā kukainim līdz zilonim. Vefs ļoti ieberzās ar viņu. Komplektācija ļoti sūdīga nebrīnīšos, ka BK Ventspila lbl izcels, kaut esmu VEF fans man ir kauns un paliek aizvien lielaks un ticiba mazinās. Cerams nākamsezon spēs piesaistīt normālus kapļus nevis pàrvērtētus Braunus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2013-11-06 22:47, pirms 11 gadiem
Sarunas nelīdzēs! Sastāva komplektācija ĻOTI vāja!
1.Brauns Līdz Roulandam kā līdz kosmosam. Jāatlaiž.
2. Robinsons. Met garām brīvus pustālos, neko izveidot nevar. Jāatlaiž.
3. Niks. Var spēlēt komandas interesēs. Kā otrais centrs/PF būtu OK.
4. Bajramovičs. Pie labākiem komandas biedriem var noderēt. Jāatstāj.
5.A.Berzins. Diemžēl līmenis par augstu. Jāatlaiž.
6.Delininkaitis. Piezīmes izprovocēt māk un pie -20 iemest arī kādu haļavu trīni, bet tas arī viss. Jāatlaiž.

Nav vispār, kas var iemest punktus šajā komandā. No šūteriem viens Janičenoks palicis, caurgājiena kā Dairim arī te nav. Nu bēdīgi, neredzu diemžēl neko cerīgu.

  +7 [+] [-]

, 2013-11-06 22:51, pirms 11 gadiem
fans366 rakstīja: Atslābsti!
Ar vietējiem puišiem arī pret AZOVMASH būtu -25
Kāda atšķirība pasaki? -20 ar letiņiem, vai -20 ar amīšiem? Nekāda. Komandā var būt maksimums divi leģionāri , ja ir vairāk, tad sāk šķirot spēles. Un es šeit nerunāju par amerikāņiem tikai.

VEF netiek tālāk ar šo sastāvu, vai netiek tālāk ar latviešu sastāvu ... Kāda atšķirība?

  -4 [+] [-]

, 2013-11-06 22:52, pirms 11 gadiem
Delinikaiti vaig atstāt, dot lielāku spēles laiku un tad ar viņu būs ok.

  +4 [+] [-]

, 2013-11-06 22:52, pirms 11 gadiem
garais11 rakstīja: Ir kkaada prieksnojauta,ka Janis Blums varetu paradities...
Un ar Niksu domaajams ir taa,ka vai nu liigums ir jaalauzz,vai jaaparaksta vismaz uz 2 sezonaam...
tāds eksperts Blūmam ir 1 miljons dolāru ar bonusiem laikam

  +4 [+] [-]

, 2013-11-06 22:54, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: SG - Telefons
SF - Bonis
PF - Bērziņš
C - Nikss
ko, ko? Artūrs Bērziņš? Tu ar galvu draudzējies? Bērziņš ir pēc iespējas ātrāk jāizmet par izdevīgu ciparu. 3 gadi šitādu piekto riteni vef nevajag.
Enkurs ir Bērziņš un švakā sadarbība starp leģionāriem.
Es pat neticu, ka butauts viņu ir gribējis komandā.

  +1 [+] [-]

, 2013-11-06 22:56, pirms 11 gadiem
Izskatās, ka būs totāla tukšā sezona.. Eirokausos kko saglābt liekas, ka būs tuvu nereāli. Un pēc pagājušā gada skatītāju pieauguma šogad viss ar tādu pašu sparu atbirs. Un visvairāk žēl, ka maksā tos 20 stabus mēnesī visādiem nederīgiem brauniem utt... Nez kur palika V.Valters un Girts Kalnins, kuri pēc pirmās veiksmīgās spēles rakstīja, ka Brauns šogad būs labāks par Īdžeju.

  -1 [+] [-]

, 2013-11-06 22:57, pirms 11 gadiem
Paraleela_linija rakstīja: ko, ko? Artūrs Bērziņš? Tu ar galvu draudzējies? Bērziņš ir pēc iespējas ātrāk jāizmet par izdevīgu ciparu. 3 gadi šitādu piekto riteni vef nevajag.
Es nesaku, ka viņš ir labs vai tamlīdzīgi. Bet džekam ir jau pieredze, un labāka letiņa nav. Man principā doma būtu tāda, ka jāatlaiž praktiski visi leģionāri. Tā vot. D-Līgā skraida pilns arī ar eiropiešiem.

  +6 [+] [-]

, 2013-11-06 22:58, pirms 11 gadiem
manliekas ka berzinam laiks apostit Islandes basketbola cempionata gaiss
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-11-06 23:03, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Es nesaku, ka viņš ir labs vai tamlīdzīgi. Bet džekam ir jau pieredze, un labāka letiņa nav. Man principā doma būtu tāda, ka jāatlaiž praktiski visi leģionāri. Tā vot. D-Līgā skraida pilns arī ar eiropiešiem.
Pilnīgs... Neviens normāls eiropietis neskraida pa d līgu, jo viņš var nopelnīt naudu tajā pašā eurocup vai zemāk... Ko tu tur murgo? Kāds Bonis starting five. Viņam 15 min eurocup vai vtb jau būs maksimums. Tak nolaidieties uz zemes.

  +1 [+] [-]

, 2013-11-06 23:06, pirms 11 gadiem
fans366 rakstīja: Lieta tāda, ka ar amerikāņiem sastāvā vidēja līmeņa komandas tiek uzveiktas, kamēr vienīgi ar latviešiem vispār uzvaru nebūtu
Tur jau tā lieta, ka sastāvs ir tāds, lai varētu cīnīties un uzvarēt arī kādu labu klubu. Bet redzi, mūs sit visi normāla līmeņa klubi. Pat Cmoki!

Ja sastāvs būtu viduvējs vai švaks, tad varētu neteikt neko, bet tādas komandas kā Cmoki, Haifa bija jāuzvar. Un arī pret Kalev vajadzēja spēlēt daudz labāk. Uzvarētās spēlēs sniegums ir bijis ļoti vājšs.

  +1 [+] [-]

, 2013-11-06 23:08, pirms 11 gadiem
Paraleela_linija rakstīja: Pilnīgs... Neviens normāls eiropietis neskraida pa d līgu, jo viņš var nopelnīt naudu tajā pašā eurocup vai zemāk... Ko tu tur murgo? Kāds Bonis starting five. Viņam 15 min eurocup vai vtb jau būs maksimums. Tak nolaidieties uz zemes.
Vēl 1-2 zaudējumi Eurocup un redzēsi, kas notiks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-11-06 23:16, pirms 11 gadiem
fans366 rakstīja: Atslābsti!
Ar vietējiem puišiem arī pret AZOVMASH būtu -25
Nebūtu. Vispār starp t.s. vef faniem tāda dīvaina bilde - visu tikai nolikt, dzīt projām u.t.t. Problēma vienkārša - uz lomā aktieri vienkārši ir pārāk daudz. Brauns vienatnē gandrīz apspēlēja Rītus, visu apliktais A.Bērziņš toreiz arī neizskatījās pēc vājā... Vienkārši tur nav komanda, bet veči plēšas viens ar otru par lielāku lomiņu, acīm redzot - paši sevi šajā projektā īsti nesaredz. Vēl uzjatrina tā tēzīte - sliktais Delininkaitis un labais Bairamovičs. Abi viņi ilgus gadus kopā spēlejuši, vefs ir vismaz trešā komanda, bez leiša te nebūtu arī bosnieša. Bairamovičs uz emocijām pirmās spēles nospēlēja ļoti spoži, bet stāvoklis frontē, lasi: mikroklimats komandā liek arī viņam raustīties. Tādam režīmam LV pieraduši ir vietējie spēlētāji, reti jau kādam paredzēts kaut kas vairāk par kamaru, bet leģīšu diskomforts spiežas ārā ātri, ātri...

  +1 [+] [-]

, 2013-11-06 23:19, pirms 11 gadiem
fans366 rakstīja: Atslābsti!
Ar vietējiem puišiem arī pret AZOVMASH būtu -25
ar esošo sastāvu sērija -20 savā laukumā nav pieņemami. ja būtu ar jaunāku sastāvu, tad varētu skatīties savādāk - uz nākotni...
man gan liekas mazāk pārmetumi spēlētājiem, bet vadībai - kas selekcijas rezultātā izvēlējās konkrētos basketbolistus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-11-06 23:47, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Delinkaitis ir lielākais enkurs šobrīd. Nākamais ir Robinsons, no kura es tiešām gaidīju lielisku spēli, bet nekā. Bairamovičs izskatās, ka nav atradis sev draugus, spēlē bez emocijām, tīri uz skilu un atsit čeku. Brauns ir nulle, salīdzinot no tā, ko gaidīju.

Liekas, ka labākais leģionārs šobrīd komandā ir Nikss, kuru citi tik daudz nopeļ. Džeks vienīgais no leģionāriem cenšas. Nesanāk, bet tas ar laiku. Ar savu centību viņš dod vairāk, nekā Delinikaiša garām aizmestie metieni pāri rokām, vai Brauna neprecīzās piespēles un bezjēdzīgās kļūdas.


PG - ? (atlaižam visus leģionārus, izņēmot Niksu un pērkam vietā kādu citu Eiropas valstu PG)
SG - Telefons
SF - Bonis
PF - Bērziņš
C - Nikss

Un pofig tie rezultāti, norakstam sezonu, jo tāpat skaidrs, ka nav jēgas sisties pa LBL ar nez cik leģionāriem. Savācam kādus LV spēlējošos līdz sezonas beigām un miers. Dodam Bonim daudz iespēju VTB un atlikušajās Eurocup spēlēs, un ceram, ka nākamsezon būs mums zvaigzne.

Labāk, lai letiņi zaud ar -20, nevis amīši. Punkts.
Loti pareizi spried. Tikai
SG Bonis
SF Telefons
bus lielaks efekts. Lai pretinieku aizsargs pamegina Boni noturet groza apaksa.
JABUVE JAUNA KOMANDA!!!

  +2 [+] [-]

, 2013-11-07 00:29, pirms 11 gadiem
Jaunup, tak atmet savu egoismu un vienojies ar Berzu, izmet melnos un nopeerc normaalu saspeelnieku. Strelniekam naudu pazheeloji, tagad maksaasi dubulti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja