Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VTB līgā "Rytas" uzveic "Nymburk"

VTB līgā "Rytas" uzveic "Nymburk"
Renalds Seibutis
Foto: bc.lrytas.lt

Ceturto uzvaru VTB līgas B grupā izcīnījusi Viļņas "Lietuvos Rytas", kas savu skatītāju priekšā Arņa Ozola tiesātajā spēlē ar 78:72 pārspēja Čehijas "Nymburk". Lietuvas kluba rindās rezultatīvākas ar 18 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm bija Tairīzs Raiss.

Līdz sestajai minūtei pāris punktu vadībā atradās čehu klubs, tomēr tad "Rytas" iniciatīvu pārņēma. Pēc pirmā ceturkšņa 19:16 mājinieku labā, bet puslaikā +6 (34:28). Trešajā ceturtdaļā pārsvars tika palielināts vēl par pieciem punktiem, bet noslēdzošajās desmit minūtēs "Nymburk" tikai vienreiz samazināja starpību līdz -5, noslēgumā zaudējot ar 72:78. Čehijas komandai tā jau ir piektā neveiksme piecās turnīra spēlēs, kamēr lietuviešu klubs ar četrām uzvarām un vienu zaudējumu ieņem trešo vietu B grupas tabulā. Jāpiezīmē, ka "VEF Rīga" spēlē A grupā un turnīra regulārās sezonas fāzē ar abām šīm komandām netiksies.

Rezultatīvākais "Lietuvos Rytas" vienībā ar 18 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm bija Tairīzs Raiss, bet Lorensam Robertsam 13 punkti un 11 bumbas zem groziem. Renaldam Seibutim un Steponam Babrauskam pa desmit gūtiem punktiem. Zaudētājiem Česters Simonss guva 26 punktus, savukārt bijušajam BK "Skonto" basketbolistam Lemeinam Vilsonam 20 punkti un septiņas atlēkušās bumbas.

Jau rīt savu ceturto spēli VTB līgas A grupā aizvadīs "VEF Rīga", kas savu skatītāju priekšā "Arēnā Rīga" centīsies apspēlēt Kauņas "Žalgiri".

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ

Slēpts komentārs: Raimonds Ļitviņenko

     [+] [-]

, 2011-11-07 17:21, pirms 13 gadiem
Žēl Jonasa Valančiuna!

     [+] [-]

, 2011-11-07 20:18, pirms 13 gadiem
Stoke rakstīja: Žēl Jonasa Valančiuna!
kas tad viņam ??

     [+] [-]

, 2011-11-08 00:59, pirms 13 gadiem
Vilsonu atceros, Skonto laikos baigais dankeris bija.