Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Fenerbahce" pēc Vilbekina savainojuma noskatījusi jaunu konkurentu Žagaram

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Fenerbahce" pēc Vilbekina savainojuma noskatījusi jaunu konkurentu Žagaram
Rodions Kurucs un Sabens Lī. Foto: FIBA

Piektdien ULEB Eirolīgas sezonas pirmajā spēlē ceļgala krusteniskās saites pārplēsa Stambulas "Fenerbahce" saspēles vadītājs Skotijs Vilbekins. Turcijas grands, kuru šajā sezonā pārstāv arī Artūrs Žagars, jau noskatījis aizvietotāju.

Eurohoops raksta, ka Stambulas "Fenerbahce" ir tuvu, lai vienotos ar Turcijas klubu "Manisa" par Sabena Lī pāreju. Viņš šonedēļ spīdēja FIBA Čempionu līgā, izceļoties ar 36 punktiem, sešām atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm izbraukuma uzvarā pret "Murcia", ko pārstāv brāļi Rodions un Artūrs Kuruci.

25 gadus vecais amerikānis aizvada pirmo sezonu Eiropā. Lī aizvadījis 134 spēles Nacionālajā basketbola asociācijā, pārstāvot Detroitas "Pistons", Filadelfijas "76ers" un Fīniksas "Suns". Pagājušajā sezonā viņš 24 spēlēs vidēji izcēlās ar 3,0 punktiem un 1,3 rezultatīvām piespēlēm.

Žagars Eirolīgā debitēja ar trīs punktiem un uzvaru pret Pirejas "Olympiacos".

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/eurole...

     [+] [-]

, 2024-10-05 23:06, vakar
Sūdu tu vari spīdēt, Žagars tāpat labāks.