Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Video: Štelmahers: "Nezinu, varbūt jācilā "štanga" vairāk"

Andis Vanags
Andis Vanags
Astoņu uzvaru sēriju pārtrauca "Ventspils", kas FIBA Izaicinājuma kausa izcīņā savā laukumā piedzīvoja sakāvi pret Igaunijas TU/"Rock" - 63:81. Jūsu uzmanībai pēcspēles preses konference
Vērtējums: +3

     [+] [-]

, 2013-12-04 10:25, pirms 11 gadiem
Jācilā štanga lai nav mīkstie gājieni. Trenerim viss ir skaidrs kas turpmāk jādara.

     [+] [-]

, 2013-12-04 14:47, pirms 11 gadiem
Kad atlaida Kashirovu es tieshi teicu, ka cerams jau tulit sekos aizvietotajs, lai savadak nesanak ziepes kada speele. Ludzu, zaudejums savas majas igaunjiem. Zem groza bardaks. Reaali mums ir viens nosacits centrs - Ronalds, bez kura BKV vispar butu pazudushi. Nav mums ceturtie numuri vispar. Tie kas taja pozicija spelee ir vai nu 3shie numuru vai ari ir pa zalju prieksh tas pozicijas.
Tak BKV vadiiba vareetu panjemt 2 amerikanjus zem groza un speele butu pavisam savadaaka. Cik ilgi viens Ronalds vilks BKV gan uzbrukumaa, gan defaa?

  -1 [+] [-]

, 2013-12-04 22:19, pirms 11 gadiem
te jau preses konferencē viss ir skaidrs, komandai naudas nav, lai nokomplektētos tā, lai spētu stāties pretī un spēlēt cienīgi kaut pret igauņiem. pēc R.Š teiktā izklausījās, ka papildinājums komandā nebūs...?
Ko BKV vadība domā - ar šādu sastāvu pat lbl vairs var nepietikt.
Ventspilī basketbols lēnām mirst.