Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Freimanim 12+7 pēdējās sekundes sakāvē FIBA Eiropas kausa spēlē

Rolands Eliņš

Freimanim 12+7 pēdējās sekundes sakāvē FIBA Eiropas kausa spēlē
Rolands Freimanis
Foto: Sīms Semiskars, Basket.ee

FIBA Eiropas kausa otro kārtu aizvadījušas vairākas Latvijas basketbolistu pārstāvētās komandas, taču tikai bez Kristapa Valtera spēlējošajai „Turk Telekom” izdevās izcīnīt uzvaru, kamēr Dāvja Lejasmeiera un Rolanda Freimaņa komandām drāmas cienīgi zaudējumi

Otro zaudējumu cietusi Zviedrijas čempione „Sodertalje Kings” ar Dāvi Lejasmeieru sastāvā, kura šodien sīvā galotnē ar 77:80 piekāpās „Telenet Oostende”. Lejasmeiers nospēlēja 28:47 minūtes, kuru laikā guva sešus punktus (1p. 2/3. 2p. 2./3. 3p. 0/1) un savāca divas atlēkušās bumbas. Viņam arī piecas rezultatīvas piespēles, kas bija labākais rādītājs komandā, kā arī divas pārtvertas bumbas, divas piezīmes un kļūdas.

Otrais zaudējums arī Rolanda Freimaņa pārstāvētajai „Kalev” – Igaunijas komanda viesojās pie bulgāru „Lukoil Academic” un nespēja noturēt pirmajā puslaikā iegūto desmit punktu pārsvaru, zaudējot ar 78:80. Vēl pēdējās sekundēs „Kalev” bija vadībā, taču līdz ar beigu signālu trejaci iemeta „Academic” spēlētājs, un 12 punktus guvušajam Freimanim (1p. 0/2, 2p. 3/7, 3p. 2/5) nācās samierināties ar zaudējumu. Viņam arī septiņas atlēkušās bumbas 30:03 nospēlētajās minūtēs, taču arī četras piezīmes.

Bez uzvarām spēlējošo komandu pulciņā arī Mārtiņa Provizora pārstāvētā „Hibernia”, kura šovakar viesos visai bezcerīgi ar 55:82 atzina slovēņu „Tajfun” pārākumu. Latvijas basketbolists šajā mačā gan nebija pieteikts īru komandas sastāvā.

Kristapa Valtera pārstāvētā "Turk Telekom” šodien viesojās pie Polijas komandas „Rosa Radom”. Latvijas aizsargs šai spēlei gan nebija pieteikts, bet viņa komanda svinēja visai pārliecinošu uzvaru ar 84:68. Turcijas komandai tagad ir divas uzvaras divās spēlēs, turklāt arī pirmajā pretinieki tika sagrauti (toreiz pārsvars bija +22).

Izmantotie resursi:
FIBA Europe

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-05 00:41, pirms 9 gadiem
Bļin +16 VISAI pārliecinoša uzvara,-2 sakāve .Murgs kaut kāds........