Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

A grupa: "Montepaschi" atspēlējas un uzvar

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

A grupa: "Montepaschi" atspēlējas un uzvar
Romeins Sato Lionas kluba
grozā sabēra 33 punktus.
Foto: AFP/Scanpix

Šodien smagu uzvaru izbraukumā izcīnīja Itālijas basketbola čempionvienība Sjenas ''Montepaschi'', kas ULEB Eirolīgas A apakšgrupas spēlē ar rezultātu 82:65 uzveica Lionas ''ASVEL Basket''.

Spēli krietni veiksmīgāk iesāka Lionas basketbolisti, 1. ceturtdaļu noslēdzot ar ļoti negaidītu 19 punktu pārsvaru - 29:10. Sākot ar 2. ceturtdaļu, ''Montepaschi'' basketbolisti sāka smelt izlieto ūdeni un darīja to ļoti veiksmīgi. Demonstrējot teicamu sniegumu aizsardzībā, Itālijas kluba pārstāvji spēles 2. ceturksnī pretiniekus noturēja uz trim gūtiem punktiem, kamēr paši Lionas grozā iemeta 21 aci. Līdz ar to jau 1. puslaika izskaņā ''Montepaschi'' bija izdevies līdzsvarot spēli un samazināt pretinieku pārsvaru līdz minimumam - 31:32.

Cīņas 2. cēlienā ''Montepaschi'' Romeina Sato vadībā turpināja uzspiest savu spēles stilu, un tas nesa panākumus. Ar rezultātu 26:16 uzvarot spēles 3. ceturtdaļu, Itālijas kluba ielika pamatus uzvarai visā mačā - 82:65.

Uzvarētāju sastāvā teicamu spēli aizvadīja aizsargs Romeins Sato - 33 punkti (divpunktnieki - 8/12, tālmetieni - 4/6, soda metieni - 5/6) un sešas atlēkušās bumbas. Ierasti rezultatīvs bija arī Henrijs Domerkants, kurš guva 14 punktus. Zaudētājiem 20 punktus guva Bobijs Diksons.

Citā A grupas spēlē Zagrebas ''Cibona'' ar rezultātu 62:67 piekāpās Stambulas ''Fenerbache-Ulker''.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

     [+] [-]

, 2009-11-04 22:36, pirms 15 gadiem
Pirmas divas Cet iespaidigas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja