Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Vīmss CSKA spēlēs līdz 2017. gadam

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Vīmss CSKA spēlēs līdz 2017. gadam
Sonijs Vīmss Eirolīgas ceturtdaļfināla spēlē pret "Panathinaikos"
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Maskavas CSKA piektdien, 4. jūlijā, noslēdza jaunu līgumu ar amerikāņu uzbrucēju Soniju Vīmsu. Vienošanās paredz, ka basketbolists Krievijas galvaspilsētā uzturēsies līdz 2017. gada vasarai bez tiesībām doties citur.

Eirolīgas simboliskā piecnieka dalībnieks Vīmss “armijnieku” rindās spēlē kopš 2012. gada rudens. Uzbrucējs 109 no 119 spēlēm laukumā devies CSKA starta piecniekā, vidēji 27,3 minūtēs gūstot 11,9 punktus, izcīnot 3,0 atlēkušās bumbas un izdarot 2,7 rezultatīvas piespēles.

Vīmsa iepriekšējais līgums ar maskaviešiem bija spēkā līdz 2015. gadam. Tas paredzēja iespēju 2014. gada vasarā pārcelties uz NBA klubu. Spēlētājs neslēpa savu vēlmi atgriezties Ziemeļamerikā, tomēr pēc situācijas izpētes parakstīja jaunu vienošanos ar CSKA.

Amerikānis uzskatāms par vienu no labākajiem CSKA snaiperiem. Viņš realizēja 49,2% divpunktu un 38,5% trīspunktu metienu, turklāt īpaši efektīvi spēlēja Eirolīgā, vidēji 12,9 punktiem pievienojot 3,2 atlēkušās bumbas un 2,9 rezultatīvas piespēles. Vīmsa atlētisms palīdz spēlētājam radīt bīstamas situācijas groza tuvumā, turklāt viņš ļoti labi met no distances.

Dimitris Itudis, CSKA galvenais treneris: “Sonijs ir ļoti labs spēlētājs, kurš ieguvis kvalitatīvu pieredzi, spēlējot CSKA un aiz okeāna. Viņš paspējis nobriest un Eiropas basketbolā jūtas komfortabli. Svarīgi, ka viņam patīk pārstāvēt CSKA. Sonijs pēc dabas ir uzvarētājs. Mūsu sarunā sapratu, ka viņš ir izsalcis pēc tituliem. Esmu laimīgs, ka viņš paliek pie mums.”

Sonijs Vīmss: “Man tiešām patīk Maskavā, kur esmu ieguvis daudzus draugus un lieliskus komandas biedrus. Joprojām jūtu atbildību, pienākumu uzvarēt Eirolīgā kluba labā. Esmu pārliecināts, ka būsim pietiekami spēcīgi un pārliecināti par sevi, lai tiktu virsotnē. Palikšana CSKA mani iedvesmo un jauno sezonu gaidu ar nepacietību.”

Izmantotie resursi:
ПБК ЦСКА Москва | Новости | Новости клуба

     [+] [-]

, 2014-07-04 11:12, pirms 10 gadiem
Vefam viņu vajadzētu kā SF vai PF Eiropas Džeims mums labi noderētu kaut arii individuālists