Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

C grupa: ''Maccabi'' izrauj uzvaru

C grupa: ''Maccabi'' izrauj uzvaru
Alans Andersons
Foto: AFP/Scanpix

Šodien vienīgajā ULEB Eirolīgas C grupas spēlē Telavivas ''Maccabi'' izbraukumā grūtā spēlē izcīnīja uzvaru pār Ļubļanas ''Union Olimpija'' ar rezultātu 82:65.

Spēle iesākās diezgan līdzīgi un neviena no komandām nespēja iegūt vērā ņemamu pārsvaru. Pirmā ceturtdaļa noslēdzās neizšķirti - 20:20. Otro ceturtdaļu jau pārliecinošāk aizvadīja viesi, kuri spēja pārņem iniciatīvu spēlē un izvirzīties nelielā vadībā. Pēc pirmā puslaika tie atradās vadībā ar 44:36.

Otro puslaiku apņēmīgāk uzsāka mājinieki, kuri vēlējās atspēlēties un saasināt spēli. Tiem tas arī izdevās un ar aktīvu darbību gan aizsardzībā, gan uzbrukumā tie trešās ceturtdaļas gaitā atspēlēja piecus punktus. Arī ceturto ceturtdaļu ''Union Olimpija'' iesāka labāk un pat vienu brīdi izvirzījās vadībā, taču neko vairāk šajā spēlē mājinieki iespēt nespēja. Turpmākajās minūtēs meistarīgāki izrādījās ''Maccabi'' basketbolisti, kuri svinēja uzvaru arī visā spēlē ar 82:65.

Rezultatīvākais uzvarētājiem bija Alans Andersons, kurš guva 15 punktus, kamēr zaudētājiem Sašo Ozbolts izcēlās ar 14 punktiem.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

  +2 [+] [-]

, 2009-12-03 23:52, pirms 15 gadiem
izrauj ja ir +1 liidz +3 bet nejau +17..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-12-04 11:07, pirms 15 gadiem
Gandriz zāģis