Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Tsmoki-Minsk" spēlētāji pēc piecu zaudējumu sērijas atsakās no algas

Agris Suveizda

"Tsmoki-Minsk" spēlētāji pēc piecu zaudējumu sērijas atsakās no algas
Foto: bc-tsmoki.by

Baltkrievijas basketbola klubs "Tsmoki-Minsk" savā mājaslapā izplatījis paziņojumu, kurā teikts, ka pēc nopietnas sarunas kluba iekšienē spēlētāji brīvprātīgi atteikušies no oktobrī paredzētās algas. Iemesls ir katastrofālais sezonas sākums – pieci zaudējumi piecās VTB Vienotās līgas spēlēs.

"Komandas sapulces laikā spēlētāji kopā ar vadību un treneru štāba pārstāvjiem apsprieda neveiksmīgā snieguma iemeslus un arī veidus, kas palīdzētu pārvarēt krīzi," teikts paziņojumā.

"Pēc viedokļu apmaiņas un atklātas vīru sarunas sportisti pieņēma lēmumu, kuram ir grūti atrast analogu Baltkrievijas sporta vēsturē. Visi bez izņēmuma brīvprātīgi atteicās no algas, kas saskaņā ar noslēgtajiem līgumiem pienākas par oktobri, lai papildus motivētu sevi uz rezultātu uzlabošanu kontinentālajā arēnā," paziņojumā turpināts.

"Mūsu komandā ir savākušies pieredzējuši un ambiciozi sportisti," mājaslapā citēts uzbrucējs un komandas kapteinis Aleksejs Laškevičs: "Viņi lieliski apzinās, kādā stāvoklī atrodas kolektīvs. Acīmredzams, ka pirmajās piecās spēlēs VTB līgā klubs neparādīja gaidītos rezultātus. Lai uzlabotu bēdīgo situāciju, bija nepieciešams stimuls. Visu spēlētāju acīs iedarbīgākais no tiem ir atteikšanās no mēnešalgas. Iepriecinoši, ka visi puiši ar sapratni izturējās pret pieņemto lēmumu un piekrita, ka tas ir nepieciešams."

"No savas puses kluba vadība garantēja līgumos paredzēto summu izmaksu pilnā apjomā gadījumā, ja būs jūtama rezultātu augšupeja kā VTB līgas laukumos, tā arī FIBA Izaicinājuma kausa spēlēs," mājaslapā noslēgts.

"Tsmoki-Minsk" ar pieciem zaudējumiem piecās spēlēs ir vienīgā komanda VTB līgā, kas vēl nav izcīnījusi nevienu uzvaru, un 16 vienību konkurencē ieņem pēdējo vietu. Vienu no zaudējumiem sagādāja arī Rīgas VEF, kas atspēlēja 17 punktu deficītu un galotnē izrāva skandalozu uzvaru ar 71:70. Nākamo spēli "Tsmoki-Minsk" aizvadīs jau parīt, kad izbraukumā pret Turcijas "Usak Sportif" uzsāks cīņu Izaicinājuma kausā.

Izmantotie resursi:
Игроки мужской команды БК...

  +5 [+] [-]

, 2014-11-03 17:20, pirms 10 gadiem
Kautkas neticams....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-11-03 17:34, pirms 10 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: pat neticās
Vai tad Baltkrievijā nav sociālisma?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-11-03 17:51, pirms 10 gadiem
Ticiet visam, ko ziņās teica. Noteikti pateica puišiem, ja gribat vēl spēlēt, aldziņa būs jāatdod

     [+] [-]

, 2014-11-03 18:29, pirms 10 gadiem
Mūsu Dinamo arī varētu no viņiem piemēru paņemt...

     [+] [-]

, 2014-11-03 19:07, pirms 10 gadiem
Iteras Jurčika pasūtījums...

  -1 [+] [-]

, 2014-11-03 19:15, pirms 10 gadiem
kad tad viņiem tas sniegums ir bijis diži labāks? vtb līgā nekad taču nav ieņēmuši augstas vietas lai tagad sniegumu sauktu par katastrofālu. viņi taču spēlē līgā kur gandrīz visi par viņiem ir stiprāki

  +2 [+] [-]

, 2014-11-03 20:24, pirms 10 gadiem
tas kā padomjlaikā pieņemts ''pēc darbaļaužu lūguma...''