Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Spanulis atzīts par Eirolīgas oktobra vērtīgāko spēlētāju

Spanulis atzīts par Eirolīgas oktobra vērtīgāko spēlētāju
Vasilis Spanulis
Foto: INTIME sports

Par ULEB Eirolīgas oktobra vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Pireju "Olympiacos" līderis Vasilis Spanulis. Pieredzējušais grieķu aizsargs palīdzēja savai komandai tikt pie trijām uzvarām trijos mačos.

Piecas no 24 Eirolīgas komandām pēc trijām kārtām var lepoties ar to, ka vēl nav izjutušas zaudējumu rūgtumu. Tikai divām no tām – Pireju "Olympiacos" un Maskavas CSKA – divas no trijām uzvarām izdevās izcīnīt izbraukumā.

32 vecais "Olympiacos" līderis – grieķu aizsargs Vasilis Spanulis - trijos mačos guva vidēji 21,3 punktus, atdeva 4,7 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 3,7 atlēkušās bumbas. Laukumā pieredzējušais grieķis pavadīja vidēji nepilnas 34 minūtes (33:58) un ar to pietika, lai saņemtu mēneša labākā spēlētāja balvu.

Spēlē pret "Neptunas" (85:81 OT izbraukumā) Spanulis laboja uzreiz trīs savas Eirolīgas karjeras rekordus. Grieķu aizsargs pavadīja laukumā 41 minūti un 26 sekundes un guva 34 punktus, 18 no tiem sametot ar trīspunktnieku palīdzību.

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...