Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

A grupa: "Khimki" uzveic Spānijas čempioni, "Žalgiris" uzvar pagarinājumā

A grupa: "Khimki" uzveic Spānijas čempioni, "Žalgiris" uzvar pagarinājumā
Keits Lengfords
Foto: RIA Novosti

Šodien ULEB Eirolīgas A apakšgrupas spēlē svarīgu uzvaru izcīnīja Maskavas apgabala ''Khimki'', kas savā laukumā ar rezultātu 64:60 apspēlēja Spānijas čempionvienību - Vitorijas ''Caja Laboral''. Krievijas kluba labā 19 punktus guva amerikāņu aizsargs Kīts Lengfords. Tikmēr Kauņā dramatiskā spēlē pie savas 2. uzvaras tika ''Žalgiris'', kas ar 74:68 mača pagarinājumā apspēlēja Polijas basketbola flagmani - Gdiņas ''Asseco Prokom''.

Logans neatbrauc uz spēli, ''Laboral'' zaudē izbraukumā

Pirms spēles starp ''Khimki'' un ''Caja Laboral'' Vitorijas kluba personāls saņēma nepatīkamas ziņas - spēlē nepiedalīsies amerikāņu aizsargs Deivids Logans, kurš aizkavējies lidostā ASV [spēlētājs bija aizbraucis uz dzimteni, lai apraudzītu savu jaundzimušo dēlu]. Iztiekot bez viena no saviem līderiem, Vitorijas klubs 3. ceturtdaļā piedzīvoja izteiktu vājuma mirkli, no kura nespēja atgūties. Rezultātā zaudējums ar četru punktu starpību - 60:64.

Uzvarētāju rindās 19 punkti, četras rezultatīvas piespēles un deviņi izprovocēti noteikumu pārkāpumi amerikānim Kītam Lengfordam, bet 14 punkti un septiņas bumbas zem groziem Benjaminam Ezem. ''Caja Laboral'' sastāvā ar 18 punktiem izcēlās Spānijas izlases uzbrucējs Fernando Sanemeterio, bet 12 punkti un 12 atlēkušās bumbas Stanko Baračam, kurš šodien pagarināja līgumu ar Basku zemes klubu līdz 2014./2015. gada sezonas beigām.

Turnīra ceturtās kārtas ietvaros ''Caja Laboral'' 10. novembrī uzņems Kauņas ''Žalgiri'', bet Himki dienu vēlāk spēkosies ar Telavivas ''Maccabi''.

''Žalgiris'' sagādā ''Prokom'' trešo zāģi

Tikmēr citā A apakšgrupas spēlē uzvaru izcīnīja Kauņas ''Žalgiris'', kas savu skatītāju priekšā pagarinājumā pieveica Polijas čempioni - Gdiņas ''Asseco Prokom'' (74:68). Pamatlaika beigās pēdējais uzbrukums piederēja tieši laukuma saimniekiem, taču nedz Mants Kalnietis, nedz Martins Pocjus neizmantoja iespēju izraut uzvaru. Pagarinājumā ļoti aktīvi spēlēja tas pats Pocjus, ne tikai realizējot soda metienus, bet arī izkārtojot komandas biedriem labas pozīcijas uzbrukumā un palīdzot savai komandai izcīnīt 2. uzvaru šosezon.

''Žalgira'' labā 18 punkti, sešas atlēkušās bumbas un septiņi izprovocēti noteikumu pārkāpumi Martina Pocjus rēķinā. 16 punkti Tomam Delininkaitim. Polijas komandā 14 punktus guva Daniels Juings.

A apakšgrupā patlaban izveidojusies interesanta situācija - pa divām uzvarām ir veselām trim komandām, bet ''Prokom'' ir vienīgā komanda, kas vēl nav pratusi izcīnīt nevienu uzvaru. Jau rīt šīs grupas ietvaros spēkosies Telavivas ''Maccabi'' un Belgradas ''Partizan''.

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL


, 2010-11-03 20:53, pirms 14 gadiem
Vnk nav ko teikt !!!
Dusmīgs !
Likta nauda bija uz šo spēli un Caja piekāsa ... iesāka ideāli , turpināja normāli un trešā ceturtdaļa pretīga.
Vispār nerezultatīva spēle
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-11-03 21:27, pirms 14 gadiem
Piepisa viens no līderiem Logans, kurš neatlidoja uz spēli...
, 2010-11-03 22:02, pirms 14 gadiem
Žalgiris - Asseco Prokom 74-68(OT)
Olympiacos-Unicaja.93-66
, 2010-11-03 22:06, pirms 14 gadiem
Efes Pilsen -Armani Jeans Milano 82-74
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-11-03 22:08, pirms 14 gadiem
Žalgiris malachi... Ljoti interesanta un skataama speele
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
TTT basketbolistes 2024. gada 29. martā Palangā. Foto: Matas Baranauskas

FIBA Eirolīga izsludina jaunu formātu, TTT pēc valstu ranga jāspēlē kvalifikācijā

"EuroLeague Women" 2024.-2025. gada sezonā pāries uz starptautiskajā basketbolā vēl nebijušu formātu ar jaunu izslēgšanas spēļu sistēmu, liecina Sacensību komisijas ierosinātie un "FIBA Europe" valdes maijā apstiprinātie noteikumi.
Maiks Džeimss. Foto: AFP/Scanpix
1

Pirmo reizi karjerā par Eirolīgas sezonas MVP atzīts Maiks Džeimss

LETA. "Monaco" saspēles vadītājs Maiks Džeimss atzīts par ULEB Eirolīgas šīs sezonas vērtīgāko spēlētāju, amerikāņu basketbolistam šo atzinību izpelnoties pirmo reizi karjerā.
Markuss Hovards. Foto: Baskonia

''Baskonia'' ilgtermiņā pagarina līgumu ar uzbrukuma līderi Hovardu

Spānijas ACB līgas klubs ''Baskonia'' paziņojis, ka līdz 2027./2028. gada sezonas beigām ir pagarinājis līgumu ar uzbrukuma līderi Markusu Hovardu.