Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Jānis Bērziņš Čempionu līgu ievada ar astoņiem punktiem, Mejerim divi uzvarā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jānis Bērziņš Čempionu līgu ievada ar astoņiem punktiem, Mejerim divi uzvarā
Jānis Bērziņš. Foto: FIBA

FIBA Čempionu līgu ar zaudējumu sākusi Varšavas "Legia", kuras rindās Jānis Bērziņš atklāšanas mačā izcēlās ar astoņiem punktiem. Savukārt uzvaru pirmajā mačā guva Mareks Mejeris.

Varšavas "Legia" savā laukumā ar 81:84 pagarinājumā piekāpās Holonas "Hapoel". Jānis Bērziņš laukumā pavadīja 24 minūtes, kuru laikā guva astoņus punktus (1p – 2/2, 2p – 0/2, 3p – 2/4), kā arī izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, divreiz pārtvēra bumbu un bloķēja vienu metienu. Bērziņam mačs beidzās ar piektās piezīmes nopelnīšanu pagarinājuma pirmajā aizsardzībā. Latvieša +/- rādītājs bija -2, kas gan starp Polijas kluba pieciem leģionāriem bija labākais.

Savukārt pie panākuma tika Jeruzalemes "Hapoel", kas ar Mareku Mejeri ierindā mājās nosargāja pārsvaru pret Stambulas "Darussafaka" – 69:67. Mejeris laukumā pavadīja 12 minūtes un atzīmējās ar diviem punktiem (2p – 1/2, 3p – 0/1), četrām atlēkušajām bumbām, četrām rezultatīvām piespēlēm, divām kļūdām un vienu piezīmi. Latvieša +/- rādītājs bija +7.

Rīt Čempionu līgā iesaistīsies Latvijas zelta medaļniece "VEF Rīga".