Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Zorans Dragičs uz divām sezonām pagarina līgumu ar "Unicaja"

Andrejs Siliņš

Zorans Dragičs uz divām sezonām pagarina līgumu ar "Unicaja"
Zorans Dragičs
Foto: AFP/Scanpix

ULEB Eirolīgas un Spānijas ACB līgas kluba Malagas "Unicaja" vadība vienojusies par jaunu līguma parakstīšanu ar slovēņu reaktīvo aizsargu Zoranu Dragiču.

25 gadus vecais Dragičs aizadīja teicamu sezonu Eirolīgā, vidēji mačā 22,9 minūtēs gūstot 10,9 punktus, izcīnot 2,7 atlēkušās bumbas un atdodot 1,6 rezultatīvas piespēles. Sezonas laikā parādījās informācija par Dragiča iespējamo pievienošanos brālim Goranam aiz okeāna - par basketbolistu interesi izrādījušas vairākas Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) vienības.

Tomēr Dragičs piekritis "Unicaja" piedāvājumam turpināt sadarbību uz vēl divām sezonām. Tiesa, pēc pirmās no tām abām pusēm būs iespēja līgumu pārtraukt. Spāņu mediji vēsta, ka jaunais līgums paredz - par nākamo sezonu Dragičs saņems 700 000 eiro.

Tikmēr Spānijas čempione "Barcelona" nolēmusi neturpināt darba attiecības ar amerikāņu aizsargu Džeikobu Pulenu un spāņu aizsargu Viktoru Sadu. Otrais "Barcelona" rindās spēlēja kopš 2008. gada un pirms tam no 2001. līdz 2006. gadam.