Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Blūms - Latvijas labākais spēlētājs VTB līgā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Blūms - Latvijas labākais spēlētājs VTB līgā
Jānis Blūms ar balvu
Foto: bcastana.kz

Kazahstānas čempionvienības "Astana" aizsargs Jānis Blūms (32) atzīts par VTB Vienotās līgas labāko Latvijas basketbolistu šajā sezonā, informē līgas mājas lapa.

Šāda balva tiek pasniegta jau otro reizi, iepriekšējā sezonā par līgas labāko Latvijas basketbolistu atzina "VEF Rīga" uzbrucēju Kristapu Janičenoku. Dalībvalstu labākos spēlētājus nosaka līgas izvēlētie eksperti.

Šajā regulārājā sezonā Blūms aizvadīja 18 spēles, kurās vidēji mačā guva 10.6 punktus, izcīnīja 2.0 atlēkušās bumbas, izpildīja 1.9 rezultatīvas piespēles un nopelnīja lietderības koeficientu +10.2.

Jānis Blūms: "Esmu laimīgs, kas izvēlēja tieši mani. Ir taču daudzi citi labi Latvijas spēlētāji. Šī ir mana otrā sezona VTB līgā, uzskatu, ka Eiropā tas ir viens no spēcīgākajiem čempionātiem. Esmu priecīgs, ka šajā sezonā spēlēju "Astana" un palīdzēju komandai iekļūt izslēgšanas spēlēs. Pirmo uzdevumu mēs izpildījām, tagad cīnīsimies tālāk."

Kā jau ziņots, astotdaļfināla pirrmajā mačā "Astana" savā laukumā piekāpās "Nizhny Novgorod" vienībai (58:71). Sērijā līdz divām uzvarām nākamais mačs būs 4. maijā.

Izmantotie resursi:
vtb-league.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-05-03 12:10, pirms 10 gadiem
merikikifans rakstīja: uzskatu, ka Eiropā tas ir viens no spēcīgākajiem čempionātiem. Esmu priecīgs, ka šajā sezonā spēlēju "Astana"
šis teksts jau bija lieks,bet Blūms tiešām šo balvu ir pelnījis.patīk viņa spēles stils un patriotisms.
Ja kāds teksts te bija lieks, tad tas ir Tavs par patriotismu: šis ir klubu basketbola apbalvojums, kurā jāizvērtē tīri spēle klubā, nevis pienesums izlasei. Nav ko jaukt divas dažādas lietas un vēl par gudrinieku iznesties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-05-03 21:05, pirms 10 gadiem
Te jau tā pilns ar rakstu nolicējiem, ja to gribi darīt, tad, lūdzu, pa tēmu, ne beztolkā...