Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Khimki'' paraksta līgumu ar Ponkrašovu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Khimki'' paraksta līgumu ar Ponkrašovu
Antons Ponkrašovs ar bumbu. Foto: Imago Images/Passion2Press

Basketbola klubs Maskavas apgabala ''Khimki'', kuru pārstāv latviešu basketbolisti Dairis Bertāns un Jānis Timma, līdz sezonas beigām parakstījusi līgumu ar 34 gadus veco krievu basketbolistu Antonu Ponkrašovu.

''Apsverot traumēto spēlētāju situāciju, nolēmām parakstīt līgumu ar Antonu Ponkrašovu, kurš noteikti pastiprinās mūsu komandu. Viņš ir pieredzējis spēlētājs, kurš zina, kāpēc vēlējāmies viņu redzēt kluba rindās. Ponkrašovs saprot, kā mēs strādājam un spēlējam. Antons ir lielisks profesionālis, kuram patīk agresīvs basketbols. Viņš noteikti būs mentors jaunajiem spēlētājiem, kuri regulāri piedalās pirmās komandas treniņos,'' par pieredzējušā Krievijas basketbolista pievienošanos komandai sacīja tās galvenais treneris Andrejs Maļcevs.

''Šajā komandā jūtos kā mājās. Tās divas sezonas, ko te pavadīju, palīdzēja manas karjeras izaugsmei. Kad saņēmu piedāvājumu, uzreiz tam piekritu. Centīšos palīdzēt komandai. Andreju Maļcevu pazīstu ilgi, kopā strādājām Sanktpēterburgas ''Spartak'' komandā. Šis ir grūts brīdis komandai, bet ticu, ka ar smagu darbu to ir iespējams labot un uzvarēt spēles,'' pēc līguma parakstīšanas sacīja Antons Ponkrašovs.

200 centimetrus garais basketbolists, kurš spēlē gan saspēles vadītāja, gan uzbrūkošā aizsarga pozīcijās, karjeras laikā pārstāvējis tikai Krievijas klubus, ''Khimki'' komandā spēlējot no 2007. līdz 2009. gadam. Pagājušajā sezonā Ponkrašovs pārstāvēja ULEB Eirolīgas komandu Sanktpēterburgas ''Zenit'', vidēji 11:37 minūšu laikā gūstot 2,5 punktus, izcīnot 1,4 atlēkušās bumbas un vienu reizi rezultatīvi piespēlējot. Basketbolists šosezon vēl nav spēlējis.

Izmantotie resursi:
https://en.bckhimki.com/news/clubne...