Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatska komandas līderis Ročestijs atzīts par "Top 16" pirmās kārtas MVP

Rolands Eliņš

Bagatska komandas līderis Ročestijs atzīts par "Top 16" pirmās kārtas MVP
Teilors Ročestijs
Foto: Nn-basket.ru

Krievijas komandas "Nizhny Novgorod" līderis Teilors Ročestijs ieguvis vērtīgā spēlētāja titulu Eirolīgas otrā posma jeb "Top 16" pirmajā kārtā. Viņš Ainara Bagatska vadītajai komandai palīdzēja izcīnīt uzvaru pār "EA7 Emporio".

Teilors Ročestijs šajā spēlē neizgāja sākumsastāvā, taču arī nākšanas uz maiņu netraucēja viņam gūt 19 punktus, 17 no tiem otrajā puslaikā. Ar viņa palīdzību "Nizhny Novgorod" debitēja "Top 16" pulkā ar uzvaru 79:59, lai arī vēl pēc pirmajām 20 minūtēm atradās iedzinējos.

Ročestijs šajā mačā savāca arī četras atlēkušās bumbas un izpelnījās augstāko efektivitātes koeficientu, taču arī otrais labākais rādītājs piederēja viņa komandas biedram, proti,Trejam Tompkinsam, kurš guva 19 punktus un savāca 15 atlēkušās bumbas.

Jāpiezīmē, ka Ročestijs tikai nesen atgriezās laukumā pēc atlabšanas no savainojuma, bet Eirolīgas pirmajā posmā bija visa turnīra rezultatīvākais spēlētājs. Nākamā spēle viņu un "Nizhny Novgorod" sagaida devītajā janvārī, kad tiks uzņemta Turcijas "Fenerbahce".

Izmantotie resursi:
Top 16 Round 1 bwin MVP: Taylor Rochestie,...

  +3 [+] [-]

, 2015-01-03 20:00, pirms 9 gadiem
nebrīnīšos, ja būs vēl kādu reizi mvp, jo bagijs ļauj spēlēt un nelamā par katru kļūdu