Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kaunam operācija un trīs mēneši bez basketbola

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Kaunam operācija un trīs mēneši bez basketbola
Aleksandrs Kauns
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Maskavas CSKA basketbola klubs palicis bez pamatsastāva centra uzbrucēja Aleksandra Kauna, kuram šonedēļ ASV tiks veikta kreisā ceļgala operācija, vēstīts ULEB Eirolīgas oficiālajā mājaslapā.

25 gadus vecajam Krievijas izlases basketbolistam ceļgala operācija tiks veikta ceturtdien. CSKA un Klīvlendas ''Cavaliers'' medicīnas speciālisti ir vienisprātis - meistarīgajam centram bez basketbola jāiztiek vismaz trīs mēneši, kas nozīmē, ka laukumā spēlētāju atgriežamies CSKA sagaidīs vien februārī.

211 centimetrus garais Kauns pirms sezonas sākuma kopā ar Maskavas ''armijniekiem'' devās uz ASV, lai aizvadītu pārbaudes spēles ar NBA klubiem. Oficiālos šīs sezonas mačos Krievijas basketbolists vēl nav piedalījies.

25 gadus vecais Kauns, kurš savulaik kļuva par NCAA čempionu, pagājušajā sezonā bija Maskavas CSKA pamatsastāva centra spēlētājs un 21 ULEB Eirolīgas mačā vidēji palīdzēja savai komandai ar 9,1 punktu (divpunktnieki - 71,3%) un 4,6 atlēkušajām bumbām.

Maskavas CSKA rītdien lūkos izcīnīt savu 1. uzvaru ULEB Eirolīgā, izbraukumā sacenšoties ar Valensijas ''Power Electronics''.

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-02 17:10, pirms 14 gadiem
milzīgs robs..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-02 18:26, pirms 14 gadiem
Man ir kauns!