Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

ACB līgas čempione ''Barcelona'' vienpusēji pārtrauc arī Higinsa līgumu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

ACB līgas čempione ''Barcelona'' vienpusēji pārtrauc arī Higinsa līgumu
Korijs Higinss ar bumbu. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Spānijas ACB līgas čempionvienība ''Barcelona'' un ULEB Eirolīgas ceturtās vietas ieguvēja ''Barcelona'' paziņojusi par vienpusēju amerikāņu aizsarga Korija Higinsa līguma pārtraukšanu.

Iepriekš vēstījām, ka ''Barcelona'' vienpusēji pārtrauca arī Eiropas basketbola ienesīgāko līgumu ar spēka uzbrucēju Nikola Mirotiču, kurš nu kļuvis par brīvo aģentu un tuvojas sadarbības noslēgšanai ar Itālijas čempioni Milānas ''Olimpia''. Mirotiča pārstāvjus un ''Barcelona'' vadība nu sagaida tiesu darbi, kuros tiks skaidrots, kāda kompensācija par vienpusēju līguma laušanu no kluba puses basketbolistam pienākas.

Sagaidāms, ka uz tiesu dosies arī cits bijušais ''Barcelona'' basketbolists Korijs Higinss. Katalonijas klubs otrdien paziņoja, ka vienpusēji lauž līgumu ar amerikāņu aizsargu.

34 gadus vecais Higinss Barsas rindās spēlēja kopš 2019. gada. Aizvadītajā sezonā Maikla Džordana krustdēlam ACB līgā vidēji 9,8 punkti, bet Eirolīgā caurmērā 8,7 punkti.

Karjeras laikā Higinss spēlējis arī Šarlotas ''Hornets'', Sanktpēterburgas ''Zenit'', ''Gaziantep'' un Maskavas CSKA.

Iepriekš interesi par uzbrūkošā aizsarga pakalpojumiem izrādīja Belgradas ''Crvena Zvezda''.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/en/bask...

     [+] [-]

, 2023-08-02 10:43, pirms gada
Iespējams ka ies atpakaļ uz CSKA