Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Ieceļošanas ierobežojumu dēļ pārceļ ''Khimki'' spēli pret ''Maccabi''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Ieceļošanas ierobežojumu dēļ pārceļ ''Khimki'' spēli pret ''Maccabi''
Jānis Timma ar bumbu. Foto: euroleague.net

Bargo ieceļošanas ierobežojumu Izraēlā dēļ, kuri attiecas pat uz profesionālām sporta komandām, Maskavas apgabala ''Khimki'', kuru pārstāv latviešu basketbolisti Dairis Bertāns un Jānis Timma, nevarēs ieceļot Izraēlā un aizvadīt ceturtdien plānoto ULEB Eirolīgas maču pret Telavivas ''Maccabi''. Līgas vadība paziņojusi, ka spēle ir pārcelta uz nenoteiktu laiku.

''ULEB Eirolīgas 24. kārtas spēle starp Telavivas ''Maccabi'' un Maskavas apgabala ''Khimki'', kuras norise paredzēta ceturtdien, tiek pārcelta uz nenoteiktu laiku sakarā ar Izraēlas valdības noteiktajiem ieceļošanas ierobežojumiem, kas nepieļauj ''Khimki'' komandas ielidošanu Izraēlā. ULEB Eirolīgas izstrādātais koronavīrusa protokols paredz, ka katra spēle var tikt pārcelta līdz trim reizēm, ja to pieļauj turnīra kalendārs. Līgas vadība sadarbosies ar iesaistītajām komandām, lai rastu risinājumu spēles aizvadīšanai citā datumā vai lokācijā. Kad tiks apstiprināts pārceltās spēles norises laiks un vieta, tas tiks izziņots visās ULEB Eirolīgas platformās,'' sacīts līgas paziņojumā.

Izraēlas valdība 24. janvārī lēma aizliegt jebkādus pasažieru pārvadājumus, kas nav saistīti ar pilsoņu un personu ar uzturēšanās atļaujām atgriešanos valstī, lai mazinātu iespējamo risku ievest jaunos Covid-19 variantus.

Maskavas apgabala ''Khimki'' basketbolisti šajā sezonā ULEB Eirolīgā ieņem pēdējo vietu ar divām uzvarām un 21 zaudējumu. Telavivas ''Maccabi'' turnīra tabulā atrodas 12. vietā ar 10 panākumiem un 12 zaudējumiem.

Izmantotie resursi:
https://www.talkbasket.net/121186-e...

     [+] [-]

, 2021-02-02 22:00, pirms 3 gadiem
Bija info ka slēgta Telavivas lidosta
Tad jau Maccabi arī izbraukumā nespēlēs