Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Pagājušā gada Krievijas labākais basketbolists - Hrjapa

Andrejs Siliņš

Pagājušā gada Krievijas labākais basketbolists - Hrjapa
Viktors Hrjapa
Foto: Tomas Tumalovičius, Reporteris.com

Krievijas Basketbola Federācija (KBF) par 2009. gada labāko pašmāju basketbolistu nosaukusi Maskavas CSKA uzbrucēju Viktoru Hrjapu. Par labāko leģionāru atzīts Hrjapas lietuviešu komandas biedrs Ramūns Šiškausks.

Vakar tika paziņoti uzvarētāji 12 dažādās nominācijās, kurus noteica balsotāji internetā, kā arī KBF valdes locekļi. Uzvarētāji saņems "Zelta grozs" apbalvojumu. Par labākajiem pašmāju basketbolistiem atzīti Viktors Hrjapa no Maskavas CSKA un Svetlana Abrosimova no Jekaterinburgas UGMK. Savukārt labāko leģionāru gods Ramūnam Šiškauskam (CSKA) un Daienai Taurasi (Maskavas apgabala "Spartak").

Par labāko jauno basketbolistu atzīts Maskavas "Dinamo" spēlētājs Dmitrijs Hvostovs, bet labākās jaunās basketbolistes gods ticis Natalijai Vijeru. Par labāko krievu treneri darbā ar vīriešu komandām atzīts Sanktpēterburgas SPB un Maskavas CSKA pārstāvis Jevgēņijs Pašutins. Šādā pat kategorijā darbā ar sievietēm par labāko atzīts Boriss Sokolovskis. Par labāko Superlīgas treneri gan atzīts bijušais Maskavas CSKA galvenais treneris Etore Mesina.

Labākā menedžmenta balva tikusi Maskavas CSKA, par labāko mediju atzīts - televīzijas kanāls "Sport", savukārt mūža ieguldījuma balva šogad tikusi bijušajam PSRS un Krievijas izlases trenerim, tagadējam Noginskas "Spartak" ģenerāldirektoram Davidam Berlinam.

Izmantotie resursi:
basket.ru

  -2 [+] [-]

, 2010-02-02 19:47, pirms 14 gadiem
domaju ka buus Bikovs

  +1 [+] [-]

, 2010-02-02 19:48, pirms 14 gadiem
Daienai Taurai (Maskavas apgabala "Spartak").

vai Daienai Taurasi nebutu pareizak ???

  -1 [+] [-]

, 2010-02-02 19:56, pirms 14 gadiem
Pelnīti!