Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatskis bez Kuksika sastāvā zaudē VTB play-off pirmajā spēlē

Rolands Eliņš

Bagatskis bez Kuksika sastāvā zaudē VTB play-off pirmajā spēlē
Ainars Bagatskis un Artūrs Štālbergs
Foto: nn-basket.ru

VTB Vienotajā līgā sācies izslēgšanas spēļu turnīrs, kura pirmajā spēlē Ainara Bagatska vadītā "Nizhny Novgorod" ar 72:73 saspringtā mačā piekāpās "Zenit".

"Nizhny Novgorod" spēles pieteikumā bija atgriezušies vairāki iepriekš savainotie spēlētāji, ieskaitot līderi Teiloru Ročestiju, taču pieteikts nebija Latvijas uzbrucējs Rihards Kuksiks.

"Zenit" jau mača pirmajās piecās minūtēs pamanījās samest 20 punktus Ainara Bagatska trenētajai komandai, taču pārāk iespaidīgs izrāviens neizdevās un ceturtdaļas beigās vairs tikai divu punktu pārsvars. Rezultāta ziņā līdzvērtīga spēle turpinājās arī līdz ceturtajai ceturtdaļai, kurā NN beidzot pārņēma vadību un četras minūtes pirms pamatlaika beigām bija vadībā 67:65.

"Zenit" atbildēja ar septiņiem punktiem pēc kārtas un ievadīja pēdējo minūti ar piecu punktu pārsvaru. Gals Mekels caurgājienā panāca -3, bet astoņas sekundes pirms pamatlaika beigām ar tālmetienu izrāva neizšķirtu. Pēdējā "Zenit" uzbrukumā tieši Mekels pārkāpa noteikumus, kas noveda pie diviem "Zenit" soda metieniem. Pirmais bija precīzs, otrs ne, taču pēc atlēkušās bumbas savākšanas "Nizhny Novgorod" vairs neatlika laika uzbrukumam un zaudējums 72:73.

Bagatska komandā pa 15 punktiem guva Mekels un Ročestijs, turklāt tika realizēti desmit tālmetieni. Sērija norisināsies līdz vienas komandas trim uzvarām, nākamā spēle paredzēta parīt.

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ

  +2 [+] [-]

, 2015-05-01 15:08, pirms 9 gadiem
"Bez" Parahauska būs grūti uzvarēt Zeņit.

  -2 [+] [-]

, 2015-05-01 15:15, pirms 9 gadiem
PSC, vnk nožēlojami.

  +2 [+] [-]

, 2015-05-01 15:26, pirms 9 gadiem
Tīri spēlētāji vairs nevar noskaņoties,vispār neviens nekapājās,tik eirolīga galvā.

  -1 [+] [-]

, 2015-05-01 15:31, pirms 9 gadiem
KAUNS! Zaudēt Hodžam , Lendrijam un krievu sīkajiem. Spēlē tā kā superstāri, kuri domā, ka tāpat uzvarēs. Bez Ročestija vispar butu -20. NOŽĒLOJAMI! Nebūs Eiroliga nākamsezon!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2015-05-01 16:45, pirms 9 gadiem
Ko jus tadi ka no meness nolaidusies?
Kads tur vel kauns? Zenit ir lieliska komanda, kas visas sezonas garuma radija stabilu sniegumu!
Par interesanto seriju!