Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Žalgiris" atsakās pārdot Dentmonu

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

"Žalgiris" atsakās pārdot Dentmonu
Džastins Dentmons aizvada veiksmīgāko sezonu profesionāļa karjerā. Foto: AFP/Scanpix

Lietuvas ilggadējā basketbola čempionvienība Kauņas ''Žalgiris'' noraidījusi Vācijas čempiones Bambergas ''Brose Baskets'' piedāvājumu pārpirkt Lietuvas kluba līderi amerikāņu aizsargu Džastinu Dentmonu, vēstīts kaimiņzemes medijos.

Vācijas čempioni milzīgos parādos esošajam Kauņas klubam par Dentmonu piedāvājuši 150 tūkstošu eiro lielu izpirkuma naudu, taču ''Žalgiris'' minēto piedāvājumu noraidījis, un skaidrs, ka 28 gadus vecais amerikānis līdz sezonas beigām spēlēs trenera Štomberga vadībā. ''Viņš [Štombergs] man ļauj būt kuģa kapteinim un spēlēt brīvi - pie visiem treneriem tā nav,'' atzinīgi par savu priekšnieku izteicās Dentmons. ''Es ļoti novērtēju to, ka treneris man ļauj uzņemties līdera lomu un izmantot savas individuālās priekšrocības. Tas viennozīmīgi ir palīdzējis manai karjerai.''

Vakar 183 centimetrus garais amerikānis ''Žalgira'' sastāvā aizvadīja sliktāko spēli šosezon, kad ULEB Eirolīgas ''Top 16'' izbraukuma mačā ar Minhenes ''Bayern'' guva astoņus punktus (2p. - 0/3, 3p. - 2/7), pieļāva divas kļūdas un mača galotnē nopelnīja tehnisko piezīmi, kas pārvilka svītru ''Žalgira'' cerībām uz uzvaru Vācijā un, iespējams, arī iekļūšanai turnīra nākamajā kārtā. Dentmons vakardienas maču noslēdza ar sešām personīgajām piezīmēm un sliktāko efektivitātes koeficientu šosezon (-4).

Šosezon pieredzējušais amerikānis, kurš savulaik minimāli uzspēlēja NBA, piedalījies 18 Eirolīgas spēlēs, vidēji katrā gūstot 16,4 punktus (3p. - 45,2%), izpildot 4,5 rezultatīvas piespēles un izcīnot 3,6 bumbas zem groziem (efektivitāte 15,4).

Ar vienu uzvaru pēc astoņām aizvadītām kārtām ''Žalgiris'' Eirolīgas ''Top 16'' F apakšgrupā ieņem priekšpēdējo septīto vietu un saglabā ļoti mazas izredzes uz iekļūšanu grupas četru labāko komandu skaitā.

Izmantotie resursi:
Krepšinio naujienos, NBA, LKL, krepšinio...

     [+] [-]

, 2014-03-01 11:31, pirms 10 gadiem
nu nez. euroleague tāpat nav vairs cerību. par LKL titulu cīnities bezjedzīgi tādu basketbolistu turēt! vienīgais ja viņi domā par nākamo gadu!

  +3 [+] [-]

, 2014-03-01 11:51, pirms 10 gadiem
Grib pārdot dārgāk nekā 150 000 USD.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-03-01 11:55, pirms 10 gadiem
chr1sT rakstīja: 6 piezīmes???
Tur tak rakstīts, ka tehnisko piezīmi piešķīra.

     [+] [-]

, 2014-03-01 12:14, pirms 10 gadiem
chr1sT rakstīja: 6 piezīmes???
viņam bija 4 un čalis uzbrukumā nopelnija tehnisko!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja