Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:101, Did:0, useCase: 3

Butauts: "Lepojos ar savu komandu"

Lietuvas basketbola izlases galvenais treneris Ramūns Butauts pēc svētdien izcīnītās uzvaras pret Grieķiju (78:69), kas lietuviešiem atnesa bronzas medaļas, pastāstīja, ka ļoti lepojas ar savu komandu un ir neizsakāmi priecīgs.

"Esmu ļoti, ļoti priecīgs un lepojos ar saviem puišiem. Grieķija cīnījās kā īsti kareivji, taču šovakar mēs bijām labāki. Esam noguruši. Tagad mazliet varēsim atpūsties un izbaudīt uzvaru," pēc spēles izteicās Butauts.

Arī Lietuvas izlases aizsargs Šarūns Jasikēvičs neslēpa prieku par izcīnīto bronzas medaļu. "Protams, ka esmu apmierināts ar šo medaļu, kura man ir ļoti svarīga. Tagad mums pamazām jāsāk domāt jau par Pekinas Olimpiskajām spēlēm. Kas attiecas uz baumām par manu spēlēšanu Grieķijā, tad tās ir pilnīgas muļķības – joprojām esmu Goldensteitas "Warriors" komandā un domāju, ka sezonu sākšu šajā jaukajā klubā," tā Jasikēvičs.

Neskatoties uz zaudējumu, arī Grieķijas izlases galvenais treneris Panagotiss Janakiss bija apmierināts ar mača iznākumu. "Skatītājiem bija iespēja redzēt vēl vienu labu spēli. Mana komanda spēlēja ar sirdi un dvēseli, taču nespējām saglabāt skaidru saprātu. Lietuva nospēlēja labāk. Čempionāts bija ļoti grūts. Mēs varējām sasniegt labākus rezultātus, taču varējām nospēlēt arī sliktāk. Nespēlējām tikpat labi kā iepriekšējā spēlē, tomēr mēs centāmies, un arī tas ir apsveicami. Grieķija joprojām ir viena no Eiropas labākajām komandām. Mums jāturpina strādāt, un tad neizpaliks arī augstāki rezultāti," iespaidos dalījās Janakiss.

Izmantotie resursi:
www.eurobasket2007.org
Foto: AFP

1 2 41 komentārs

     [+] [-]

, 2007-09-17 12:12, pirms 17 gadiem
Vislabāk man patika Jasikēviča komentārs:"Kas attiecas uz baumām par manu spēlēšanu Grieķijā, tad tās ir pilnīgas muļķības – joprojām esmu Goldensteitas "Warriors" komandā un domāju, ka sezonu sākšu šajā jaukajā klubā,"
WTF? Vēl nesen viņš cer, ka viņu aizmainīs, bet tagad jau šis klubs ir JAUKS? Būs samācījies amerikāņu PR gudrības

     [+] [-]

, 2007-09-17 12:12, pirms 17 gadiem
patiik jasikevicha izteikums-sezonu sākšu šajā jaukajā klubā
Slēpts komentārs: amphik

  +4 [+] [-]

, 2007-09-17 12:14, pirms 17 gadiem
gribeetos dzirdeet gan iemeslus,jo manupraat bez Butaut nebuutu pat bronzas

  -2 [+] [-]

, 2007-09-17 12:20, pirms 17 gadiem
kads Butautam respekts no komandas jau vareja parliecinaties pirms EC sakuma(naktsdzive kluba) ! shaubos vai tas tiesham palidzeja izciniot bronzas medaljas ! SI komanda neviena aspekta nav slikta par Spanijas komandu nerunajot nemaz par Krievija(visu cienu vakar tiesham was the game iof their lifes). Siskauskas, jasikevichus(top3 speletajs Eiropa), Songaila, Kleiza. Nez vai ar shadiem speletajiem bronza Eiropa ir liels sasniegums !
paverojot speles bija redzams, ka Butauts brizheim nezina ko sagaidit no speletajiem un speles iznakums butiba bija atkarigs no speletaju improvizacijas. vinsh palavas uz pieredzejusho speletaju meistaribu, nevis ievies komandas risinajumus ! Nav vinsh vel gatavs tada liemena basketbolam, ja paskatas ko tad visnh ieprieksh ir trennejis klust ari skaidrs kapec ta ir ! Lietuvieshu jauniehsu izlases Siaulai un ask, nez vai kada no shim komandam butu cieniga pienest dvielus lietuvas nacionalajai izlasei ?!?!

  +2 [+] [-]

, 2007-09-17 12:20, pirms 17 gadiem
un kur taadi specuki rodas? butauts manupraat reaali paceela savas akcijas izciinot bronzu ar komandu! es gan nesaprotu kaa ask izdodas vinju notureet sastaavaa! bet cepuri nost - latvijas klubam vienas no eiropaa labaakaas izlases treneriem! eleganti!

     [+] [-]

, 2007-09-17 12:24, pirms 17 gadiem
amphik --> kapec tad tu nenoliec spaanijas treneri - spaanjiem jau arii sastaavaa navarro, gazoli, utt - vajadzeeja tacu uzvareet vinjiem?! ari spaanjiem ir slikts treneris? manupraat tev vajadzeetu nomainiit taktiku - un tajaa vietaa lai peltu kaadu treneri labaak vienkaarsi izcel treneri kurs tiesaam bija savos augstumos - taads manupraat bija krievijas izlases treneris - vispaar negaidiiju ka vinji tiks taalaak par 1/4 bet skaties - njeema un salika arii spaanjiem finaalaa!

     [+] [-]

, 2007-09-17 12:27, pirms 17 gadiem
sheit taksh ir topics par lietuvas izlases treneri? Davis blats sevi jau bija pieradijis 2 reizes atzits par izraelas labako treneri, vienreiz par krievijas ! tas jau ir liemenis ! ta ka neparsteidza. parsteidza kreivijas speletaji, kuru speja realizet binja idejas dzive !!!

     [+] [-]

, 2007-09-17 12:28, pirms 17 gadiem
Dienā tika interesanti pieminēta Lietuvas izlase - "Uz šā (Krievijas) fona lietuviešu līderi (izņemot Šiškausku) izskatījās pēc izlutinātiem burziņu karaļiem, nevis nopietniem cīnītājiem."

     [+] [-]

, 2007-09-17 12:38, pirms 17 gadiem
henrijz--> tāpēc ka maksā par to ... ar kluba interesēm
pilda praktiski visas viņa iegribas ... un jautājums ir tikai viens, cik ilgi?
Cik ilgs laiks būs nepieciešams, lai arī Klinsos saietu ar šo āzi rago
un interesanti būtu pavērot, kas notiktos ja leiši būtu čempi vinnējuši ... kādas prasības būtu no šī kunga puses un cik zemoties būtu gatavs klubs viņa priekšā ...

     [+] [-]

, 2007-09-17 12:48, pirms 17 gadiem
starp citu, lai nu kaa bet no pasiem leišu speletajiem nav dzirdeets ka vini nenormaali slaveetu u.c. uzsveertu savu treneri. Piemeram ka Kirilenko Blatu slavinaaja, tapat ari spaanji slavina savejo.

  +2 [+] [-]

, 2007-09-17 13:29, pirms 17 gadiem
Protams, ka ja vieni no galvenajiem favoriitiem ieguust bronzu, tad tas, protams ir panaakums, bet tajaa pasaa laikaa var secinaat, ka kkas nenostraadaaja, bet tas jau uzreiz nenoziimee, ka slikts treneris. Tagad jau visi var tikpat labi var braukt virsuu Spaanu trenerim, ka vakar tureeja laukumaa pa ilgu Gasolu, ka nemainiija taktiku utt... bet to, ka vina vadiibaa pagaidaam ir piedziivotas tikai 2 neveiksmes (pirmaa bija pret Horvaatiju, pirms kuras bija ja nemaldos 27 uzvareetu speelu seerija) aizmirst. Protams, vakar bija kluudas, bet vai tas noziimee, ka vins ir slikts treneris? Kurs var tagad garanteet, ka Krievija olimpiskajaas speelees iekluus vismaz pusfinaalaa? Un ja neiekluus, tad atkal Krievijas treneris buus slikts? Vispaar saak jau krist uz nerviem, kad tikliidz kaada eveiksme taa treneris vainiigs. Ta ko piemeeram vakar Spaanijas treneris vareeja dariit, ka Gazols meta sodinus garaam? Iemeta ja nemaldos 5/12...un ja buutu iemetis par diviem vairaak, tad visi tagad slavinaatu, ka ar so treneri Spaanija uzvareejusi 2 lielus turniirus peec kaartas.... Tas pats par Butautu. Pastaties kaada ir Lietuvas bilance sajaa cempionaataa? 1 zaudeejums. Jaa zaudeejums izskirosaa speelee, bet vai no taa kaads ir pasargaats? Kaads var garanteet, ka piemeeram Lietuva buutu uzvareejusi to Krieviju ja pie stuures atrastos kaut Fils Dzeksons, Pets Railijs un Dons Nelsons visi kopaa? Sports ir sports un taapeec dazeiz vaig padomaat ar galvu....

     [+] [-]

, 2007-09-17 13:41, pirms 17 gadiem
nedomaju ka NBA trenneri ir visvisvis !! es tev varu ar 100 % precizitati apgalvot ka nelsons shosezon neatkarots pagajushas sezonas rezultatu !!
varu nosaukt kadus 10 Eiropas trennerus, kuri ir kalsi paraki !

     [+] [-]

, 2007-09-17 13:54, pirms 17 gadiem
Nu jā, Nelsons jau tik vien prot, kā pateikt čaļiem: "Skrien un met!"

     [+] [-]

, 2007-09-17 13:56, pirms 17 gadiem
Un kuraa briidii es teicu ka Nelsons atkaartos panaakumus? Un tu vari garanteet, ka noseedinot tos savus 10 "klasi paaraakos" trenerus uz Lietuvas izlases solina, Lietuva buutu uzvareejusi pusfinaalaa? Vienkaarsi veersu uzmaniibu uz taadu lietu: Pats jau arii pieskaaries Nelsona tematam. Redz, pagaasgad kad warriors izsleedza no po novicki&co tad visiem vins bija dievs (un ir veeljoprojaam), bet ja gadiijumaa sosezon neklaasies viegli, tad varu apgalvot, ka 90% seit pieprasiis vina skalpi un uzskaitiis vina "it kaa pielautaas kluudas" katraa speelee....

  -1 [+] [-]

, 2007-09-17 15:03, pirms 17 gadiem
bet mēs lepojamies ar butautu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-17 15:09, pirms 17 gadiem
haribo - pilnīgi piekrītu

     [+] [-]

, 2007-09-17 15:20, pirms 17 gadiem
jasikevics paliek NBA ideali.... tikai ceru ka vins speles daudz vairak, bet diezvai tas ir iespejams Warriors

     [+] [-]

, 2007-09-17 15:39, pirms 17 gadiem
Butauts ir malacis!!! Vinsh saliedeeja komandu un visaa turniiraa LIETUVA nospeeleeja lieliski! Jaa, zaudeejums 1/2finaalaa bija vieniigais, bet saapiigs! Tomeer jaatceras, ka visas komandas ciinaas par uzvaru ar 100% un veiksmes faktoru arii nevar aizmirst sportaa! Taapat kaa LV pret Horvaatiem 3p meta ar 61% bet pret POR ar 27%. No taa nav pasargaats neviens, bet Butauts bija izveidojis lielisku komandu, kas veel Pekinaa liks par sevi runaat! Un domaaju, ka ASK shosezon ar Butautu ar lielus darbus padariis

     [+] [-]

, 2007-09-17 16:04, pirms 17 gadiem
to amphik
vecīt tu biški laid greizi ar saviem apgalvojumiem par Butautu. Ja pēc tavām domam labs treneris ir tikai treneris ar panākumiem, tad vari apsveikt Butautu - kopš vakardienas arī Viņš pēc tavas mērauklas ir pievienojams LABO treneru pulkam! Tad kur lai LABAIS treneris gūst tos panākumus? ja ne piedaloties augsta līmeņa turnīros? Tad lūdzu Butauts pamazām iet uz TO, ka ir jau EČ medaļas, pēc gada būs OS medaļas un pēc diviem - PČ medaļas.... neviens treneris jau nepiedzimst ar panākumu bagāžu!

     [+] [-]

, 2007-09-17 17:18, pirms 17 gadiem
shodien parlapoju sport express, un galvena tema bija tieshi pusfinals, jo nebija sagatavoti raxti par vakardienas finalu ! un kirja skaidri pateica, ka galvenais iemesls kapec vinji uzvareja bija tas, ka leishiem bija viens saspeles vaditajs !!!! paga kas tad izvelejas sastavu butauts ?!?!
taka pirms raxtit bezjedzigus komentarus deretu tomer paintereseties par speli !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-17 18:13, pirms 17 gadiem
paklau visa latvija raudaja par Buskevicu nevar teikt ka vinsh ari ir mega klases saspeles vaditajs ?!?! labaks par kalnieti ? bet muiznieks tika nolidzinats ar zemi !!
tapat ari komentari par to ka krievu urlas uzvareja, bet taja pasha laika tiek slavinati Miglinieks un vetra ! persnogi man liekas, ka shie speletaji neko launu latvijas valstij nav nodarijus, bet abi augstak minetie kadri pasutija latvijas valsti paris majas talak ! ja mans viedoklis nav pietiekami respektejams, tad jau Zeltina, Kraulina, krumina viedoklos deretu ieklausities viedoklis ko sie cilveki nav kautrejushies izteikt publiski neskaitamas reizes !

     [+] [-]

, 2007-09-17 18:18, pirms 17 gadiem
Komanda laba top10 koamnda, bet ne augstak tam nu tev japiekrit !!! nosuac lietas ko mes varetu litk preti Francijai, Krievijai, Horvatijai, Slovenijai, Spanijai, Griekijai, Serbija, Turcija ?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-09-17 19:38, pirms 17 gadiem
---> Bonus tev nepiekritu
redzi ja ta spriezh ka butu ja butu. tad jau var teikt ka Eiropas chempionata 2004 Portugale mums ari nepaviecas redz. butu toreiz noturejushi uzvaru par chehiem tiesnesis butu iedevis pendeli kaut viena no divam reiziem kad vacieshi nogaza verpakovski mes butu tikushi nakamaja karta ! smiekligi, bet vai tas butu musu speku realais atspogulojums ?
runajot par saspeles vaditajiem man liekas ka no pieejamajiem saspeles vaditajiem Latvijas izlase neatbilda limenim(savadak butu ja adolfs vai stelmahers speletu) tapec sho gadijumu var salidiznat ar Lietuvu, jo isteniba ne jau Muiznieks pasutija bushinu, bet bushins bija parak ambiciozs, lai sedetu uz solinu un nospeletu tas paris minutes !!! ( ka to darija leitis) situacija identiska !!!
nu ne nez par tam uzvaram nakamaja karta, ja mes portugalus navaram vinnet, tad nebutu godigi, ja mes speletu nakamaja karta !!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-09-17 19:44, pirms 17 gadiem
uz Bonus

kaa pats raksti, fataalas neveiksmes izmaniit nevarot... bet pie muusu neveiksmes, redz, vainiigs ir tieshi Muizjnieks. un neviens cits... pat ne vinja chetri iesaistiitie asistenti. pashi speeleetaaji LV zaudeejumaa pret Portugaali vaino pashi sevi... bet tev, redz, tikai treneris vainiigs.
peec shii chempionaata tu no kaada izlases basketbolista esi dzirdeejis negatiivus izteikumus par komandas vadiibu?... es personiigi - nee...

es tomeer uzskatu, ka pirmaas divas speeles pieraadiija, ka Muizjnieks ir izveeleejies pareizo speeles un sastaava modeli, arii sagatavoshanaas process bija aizvadiits ljoti profesionaali, tachu tad naaca speeles ar Portugaali... un pie shii nelaimiiigaa vakara vainiigi ir visi - gan speeleetaaji, gan treneri...

savukaart Bushkevica aizieshana no izlases. tur jau taa lieta, ka Bushs pats nepiekrita buut par 10 - 15min speeleetaaju, tas ir, rezervistu. vinjsh jau kuro gadu treneriem iid par savu nespeeleeshanu. un shogad, kad Bushkevics iisti neiederaajaas iecereetajaa speeles modelii, vinjam atkal tika atveeleeta rezervista loma, un saspeeles vadiitaaja poziicijaa meegjinaaja iespeeleet otros numurus. un tas bija peedeejais piliens Bushkevica pacietiibaa...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 41 komentārs