Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:377, Did:0, useCase: 3

Skariolo: "Pievīla metienu precizitāte"

Jānis Celmiņš

Skariolo: "Pievīla metienu precizitāte"
Seržio Skariolo
Foto: Digitale

"Pirmā spēle katrā turnīrā ir grūta, taču uzskatu, ka šodien svinējām pelnītu uzvaru," pēc uzvaras pār Spānijas izlase Eiropas čempionāta C apakšgrupas spēlē atzina Serbijas basketbola izlases galvenais treneris Dušans Ivkovičs.

Jau ziņojām, ka vakar Eiropas čempionāta C apakšgrupas spēlē Serbijas vīriešu basketbola izlase spēja noturēt pārsvaru un izcīnīt negaidītu uzvaru pār spēcīgo Spānijas izlasi ar rezultātu 66:57, tādejādi sarūpējot čempionāta pirmās dienas lielāko pārseigumu.

"Spānija ir viena no labākajām, ja pat ne labākā komanda čempionātā, tāpēc esmu priecīgs, ka izdevās čempionātu sākt ar uzvaru. Esmu apmierināts ar savas komandas aizsardzībā parādīto. Asā segšana jau no paša spēles sākuma neļāva spāņiem ieskrieties."

Arī Spānijas izlases galvenais treneris Serdžio Skariolo slavēja pretinieku aizsardzību. "Serbi aizvadīja ļoti labu spēli, jo īpaši aizsardzībā. Mūsu metienu procents bija ļoti zems. Jā, tas neapšaubāmi ir viņu aizsardzības nopelns, taču mēs nespējām realizēt arī ļoti daudz brīvu metienu."

Vaicāts novērtēt Spānijas izlases aizsardzību, treneris bija izvairīgs. "Kad esam guvuši 57 punktus, nav viegli runāt par pašu aizsardzību."

Otrdienas vakarā Serbija tiksies ar Slovēniju, bet spāņi lūkos izcīnīt savu pirmo uzvaru mačā pret Lielbritāniju.

Izmantotie resursi
eurobasket2009.org

     [+] [-]

, 2009-09-08 09:10, pirms 15 gadiem
branga kaklasaite

     [+] [-]

, 2009-09-08 09:17, pirms 15 gadiem
Jūtu līdzi Lielbritānijai, jo spāņi būs ļoti dusmīgi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja