Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:377, Did:0, useCase: 3

Skariolo: "Zelts ir mūsu vēlme, sapnis un mērķis"

Skariolo: "Zelts ir mūsu vēlme, sapnis un mērķis"
Serdžio Skariolo

Spānijas izlases galvenais treneris Serdžo Skariolo pirms Eiropas čempionāta atklājis savas vadītās komandas mērķus. Skariolo uzskata, ka spāņiem jātiecas tikai pēc čempiontitula.

"Zelts ir mūsu vēlme, mūsu sapnis un mūsu mērķis. Taču lai tur tiktu, mums ir jāsāk jau ar pirmajiem soļiem. Jākoncentrējas jau sākot ar pirmo maču," sacījis Spānijas izlases galvenais treneris Serdžo Skariolo. "Mums visiem ir labas sajūtas, par spīti tam, ka sagatavošanās posma bija dažādas problēmas. Protams, viss nenotika tā, kā bija cerēts, bet tā vietā lai bēdātos par to, mēs esam mēģinājuši pie tā strādāt," tā Skariolo.

"Domāju, ka labi apzināmies mūsu pašu stiprās un vājās vietas, un zem kādiem apstākļiem varam spēlēt augstākajā līmenī, lai apliecinātu favorītu statusu, ko daudzi mums piešķir," sacīja treneris. Skariolo arī norādīja, ka šim izlases modelim vairāk patīk spēle uzbrukumā: "Šai komandai patīk vairāk uzbrukt nekā aizsargāties. No iepriekšējiem čempionātiem esam palikuši bez komandas labākajiem aizsargiem (Karlosa Himeneza, Hosē Kalderona, Berni Rodrigeza), taču arī esošie spēlētāji ir demonstrējuši labu atdevi."

Izmantotie resursi:
acb.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-06 18:43, pirms 15 gadiem
AirJordan23 rakstīja: Domāju ja nekas ārkārtējs nenotiks tad tā arī vajadzētu būt
Piekrītu

  +1 [+] [-]

, 2009-09-06 19:34, pirms 15 gadiem
Es uzskatu ka finālā var tikt vairākas izlases, teiksim, kādas 5 vai 6, jo šogad komandas ir ļoti līdzvērtīgas!