Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:352, Did:0, useCase: 3

Marčankai lauzts deguns

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Marčankai lauzts deguns
Natālija Marčanka.
Foto: FIBA Europe

Baltkrievijas sieviešu basketbola izlases saspēles vadītāja Natālija Marčanka svētdien mačā pret Lietuvas valstsvienību pārcieta deguna lūzumu. Pagaidām vēl nav zināms, vai spēlētāja varēs piedalīties šodien paredzētajā mačā pret Turcijas basketbolistēm.

Savainojumu Marčanka guva ceturtās ceturtdaļas sākumā, kad no Lietuvas basketbolistes saņēma asu sitienu ar elkoni pa seju. Neskatoties uz gūto savainojumu, baltkrieviete mača noslēdzošajā piecminūtē atgriezās laukumā un palīdzēja savām tautietēm izcīnīt uzvaru ar 61:55. Pēc mača spēlētāja tika nogādāta slimnīcā, kur ārsti viņai konstatēja deguna lūzumu.

''Vienmēr ir smagi noskatīties spēli no malas. Vēlējos būt laukumā un palīdzēt komandai, neskatoties uz to, ka pieļāvu pāris kļūdas. Bet mēs uzvarējām, un tas ir pats galvenais,'' uzreiz pēc spēles atzina Marčanka.

Baltkrievietes dalība pēdējā kvalifikācijas kārtas spēlē pret Turciju ir zem jautājuma zīmes. Baltkrievija F apakšgrupas spēlēs izcīnījusi vienu uzvaru un piedzīvojusi trīs zaudējumus. Lai iekļūtu turnīra ceturtdaļfinālā, mūsu kaimiņzemes pārstāvēm jāuzvar Turcija un jācer, ka Lietuva apspēlēs Itāliju.

Līdz šim Natālija Marčanka Eiropas čempionātā nav demonstrējusi savu ierasto sniegumu. Vidēji ik spēlē basketboliste caurmērā guvusi 2,8 punktus, izpildījusi 4,2 bumbas zem groziem un pieļāvusi 5,2 kļūdas.

Izmantotie resursi:
eurobasketwomen2009.com

  -1 [+] [-]

, 2009-06-16 00:21, pirms 15 gadiem
Aizņemsies no Ripa masku un varēs uzkapāt pret turcietēm.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-06-16 00:34, pirms 15 gadiem
Cut_Throat rakstīja: kur tad tagad brauks uz Detroetu,lai mask paņemt vai arī uz Klīvlend pie Vallija Ščerbiak? šaubos,tad jau paņems tepat no Gačo,tam tak ar kaut kur nolikta tā maska labākiem laikiem,ASK nevarēj gan jau pat nopirkt,pašam jāmaksā nodokļi,pašam maska jāpērk bēdīgi
Maybe, Rips maskējas un kkur slepenībā vēro čempi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja