Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:352, Did:0, useCase: 3

Baltkrievijas treneris pārliecināts, ka šī nebija pēdējā komandas uzvara

Jānis Celmiņš

Baltkrievijas treneris pārliecināts, ka šī nebija pēdējā komandas uzvara
Natālijas Marčanka

„Esam priecīgi, ka turnīrs mums turpinās un esmu pārliecināts, ka šī nav mūsu pēdējā uzvara šajā čempionātā,” pēc uzvaras par Turcijas izlasi Eiropas sieviešu basketbola čempionāta F grupas spēlē teica Baltkrievijas izlases galvenais treneris Anatolijs Bujaļskis.

Jau ziņojām, ka Eiropas sieviešu basketbola čempionāta F grupas spēlē Baltkrievijas basketbolistes šovakar ar 86:70 apspēlēja Turciju. Ar šo panākumu baltkrievietēm bija pietiekami, lai nodrošinātu sev vietu nākamajā kārtā, bet Turcijas izlasei čempionāts ir beidzies.

Baltkrievijas izlases galvenais treneris Anatolijs Bujaļskis pauda prieku, ka izdevies izcīnīt uzvaru un nodrošināt vietu čempionāta ceturtdaļfinālā. „Esam priecīgi, ka turnīrs mums turpinās un esmu pārliecināts, ka šī nav mūsu pēdējā uzvara šajā čempionātā. Uzvaras pamatā bija laba aizsardzība – spējām apturēt Turcijas izlases ārējās līnijas spēlētājas.”

Ceturtdaļfinālā Baltkrievija tiksies ar Slovākiju. Treneris atzina, ka šīs pretinieces baltkrievietēm esot pietiekami parocīgas. „Protams, Slovākijas izlase nav tik spēcīga kā Spānija, taču jāatzīst, ka vāju komandu šajā čempionātā nav.”

Prieku par uzvaru neslēpa arī Baltkrievijas izlases spēlētāja Natālijas Marčanka. „Esmu priecīga, ka izdevās izcīnīt uzvaru. Nācām no nekurienes un nu esam trešās grupā (From zeroes to heroes – angļu valodā). Jācer, ka arī ceturtdaļfinālā nospēlēsim tikpat pārliecinoši kā šodien.”

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-06-16 20:31, pirms 15 gadiem
trešā vietā kā likts šai izlasei.

     [+] [-]

, 2009-06-16 21:28, pirms 15 gadiem
laikam visneprognozējamākais 1/4 fināla pāris.