Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:352, Did:0, useCase: 3

Valmierā svinīgā pieņemšanā sveiks EČ komandu pārstāvjus

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Valmierā svinīgā pieņemšanā sveiks EČ komandu pārstāvjus
Latvijas izlase
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīt, 9.jūnijā, plkst.10:00 Valmieras pilsētas pašvaldībā notiks svinīgā pieņemšana Eiropas čempionāta basketbolā sievietēm komandu pārstāvjiem, organizatoriem u.c.

Klātesošos uzrunās Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Inesis Boķis. Komandu un čempionāta organizatoru pārstāvjiem tiks pasniegtas arī piemiņas dāvanas.

Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Inesis Boķis: ''Šajā gadā Latvijai un arī Valmierai ir gods organizēt Eiropas čempionāta basketbolā sievietēm spēles - uzņemt savā pilsētā profesionālas sportistes un viņu līdzjutējus. Tāpēc aicinu ikvienu šajās dienās izmantot iespēju un iepazīt Latviju, Vidzemi un Valmieru - tās vērtības un cilvēkus! Savukārt līdzjutējus ceru sastapt pilnās tribīnēs, lai justu līdzi profesionālai cīņai laukumā un kopīgi piedzīvotu starptautiskām uzvaras tepat līdzās!''

Jau ziņots, ka no 7.līdz 20.jūnijam pirmo reizi Latvijā notiek Eiropas čempionāts basketbolā sievietēm. Valmierā, Liepājā un Rīgā par čempiona titulu cīnās 16 Eiropas spēcīgākās izlases. 16 komandas sadalītas četrās grupās, un no 7.līdz 9.jūnijam Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā sacentīsies C un D grupu vienības Krievija, Lietuva, Serbija, Turcija, Baltkrievija, Francija, Itālija, Izraēla. Katras grupas trīs labākās komandas iekļūst kvalifikācijas kārtā.

Informāciju sagatavoja:
Inese Kazuša,
Valmieras pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja