Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:352, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Krievija pārbaudes spēlē pārspēj Lietuvu

Krievija pārbaudes spēlē pārspēj Lietuvu
Marija Stepanova
Foto: www.basket.ru

Trīs komandu pārbaudes spēļu miniturnīrā Kauņā uzvarējusi Krievijas izlase, kas šodien otrajā mačā pieveica Lietuvas komandu - 72:62. Pirms tam krievietes bija pārākas arī pār Spāniju.

Gan Lietuvai, gan Krievijai šī bija pēdējā pārbaude pirms svētdien startējošā Eiropas čempionāta, kas, kā zināms, šogad notiks Latvijā - Liepājā, Valmierā un Rīgā.

Spēle ritēja līdzīgi līdz pēdējai ceturtdaļai, pirms kuras Lietuvai bija pāris punktu pārsvars - 53:51, taču pēdējās desmit minūtēs krievietes bija krietni pārākas, uzvarot ar 21:9 un visā mačā gūstot panākumu ar 72:62. Uzvarētāju rindās rezultatīvākā ar 13 punktiem bija Marija Stepanova.

Interesanti, ka Eiropas čempionātā abas šīs komandas spēlēs vienā grupā. C grupā, kuras spēles notiks Valmierā, bez Lietuvas un Krievijas būs vēl arī Turcija un Serbija. Savstarpējo maču lietuvietes ar krievietēm aizvadīs grupas pēdējā spēlē 9.jūnijā.

Izmantotie resursi:
krepsinis.net


, 2009-06-03 20:30, pirms 15 gadiem
Zel kaiminu bet cienigi nospeleja
, 2009-06-03 21:30, pirms 15 gadiem
AnYwaY- rakstīja: Zel kaiminu bet cienigi nospeleja
Kuru kaimiņu?
, 2009-06-03 21:51, pirms 15 gadiem
Igaunjus.Vinjas nav PC
, 2009-06-04 09:42, pirms 15 gadiem
Ja kaimiņi nospēlēja cienīgi manuprāt ,ka Krievijai bija grūti!Iespējams ,ka varētu būt nedaudz Rebekas Hamonas iztrūkums ,bet kaimiņi parādīja ,ka var šajā čempionātā pacīnīties par vietu 8niekā!
, 2009-06-04 09:43, pirms 15 gadiem
Victory rakstīja: Igaunjus.Vinjas nav PC
Viņš domāja Lietuvu!Eiropas čempionāts šitais būs!
Latvijas sieviešu basketbola izlase
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
21

eSports.lv lietotāju vidējie vērtējumi basketbolistēm

Noslēdzoties Eiropas sieviešu basketbola čempionātam, kurā Latvijas komanda izcīnīja septīto vietu, eSports.lv turpina atskatīties uz aizvadīto turnīru. Šoreiz – eSports.lv lietotāju vidējie vērtējumi mūsu basketbolistēm.
Liene Jansone un Gunta Baško
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
25

eSports.lv vērtē basketbolistes

32. Eiropas čempionāts basketbolā dāmām, kas norisinājās trīs lielvalsts Latvijas pilsētās aizvadītajās divās nedēļās, noslēdzies. Mājiniecēm pavisam nedaudz (divi metieni) pietrūka līdz lielā mērķa sasniegšanai, tomēr komandas sniegums vēlreiz apliecināja, ka ar Latvijas zeltenēm jārēķinās ikvienam.
Anete Jēkabsone-Žogota
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv
54

Jēkabsone-Žogota iekļauta EČ simboliskajā izlasē

Latvijas sieviešu basketbola izlases līdere Anete Jēkabsone-Žogota iekļauta Eiropas čempionāta simboliskajā izlasē. Balvu Jēkabsone-Žogota saņēma no Latvijas visu laiku slavenākās un titulētākās basketbolistes Uļjanas Semjonovas rokām.