Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

ESPN paredz Laksai vietu WNBA drafta otrās kārtas beigās

Andrejs Siliņš

ESPN paredz Laksai vietu WNBA drafta otrās kārtas beigās
Kitija Laksa. Foto: South Florida

Viena no ASV pazīstamākajām sieviešu basketbola apskatniecēm Mešela Voupela publicējusi ESPN prognozes pavasarī gaidāmajam Sieviešu Nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) draftam - tajā Kitijai Laiksai atvēlēts 21. numurs, kas ir otrās kārtas beigu daļā.

Iepriekš jau vēstījām, ka ziņu aģentūras AP veiktajā treneru un WNBA klubu ģenerālmenedžeru aptaujā Laksai tika atvēlēts sestais numurs otrajā kārtā jeb kopējais 18. numurs. ESPN savā prognozē ir nedaudz kritiskāka, un šobrīd paredz, ka Laksa tiks izvēlēta ar kopējo 21. numuru jeb devīto otrajā kārtā.

Laksa aizvadījusi trīs spilgtas sezonas ASV augstskolas rindās, kļūstot par vienu no rezultatīvākajām spēlētājām visā NCAA un izpelnoties daudz dažādu individuālo atzinību. Diemžēl novembra vidū Kitija guva krustenisko saišu savainojumu un nākamajā WNBA sezonā, kas notiek vasarā, viņa nevarēs piedalīties.

WNBA drafts notiks aprīlī, kad 12 līgas komandām būs iespēja izvēlēties trijās kārtās. Līdz šim WNBA draftā izvēlētas trīs latvietes - Ieva Kubliņa, Zane Tamane un Elīna Dikeulaku.

Ietekmīgais Ziemeļamerikas sporta medijs ESPN līdz draftam plāno publicēt vēl divus prognožu draftus - pa vienam februārī un martā.

Izmantotie resursi:
WNBA mock draft 2019 - Predicting all three rounds

     [+] [-]

, 2019-01-31 15:11, pirms 5 gadiem
Kapēc tik bēdīgi ? 😪

  -1 [+] [-]

, 2019-01-31 15:30, pirms 5 gadiem
A ko tu gribēji. Traumēta.
Bet arī kad spēlēja, tip statistika laba, punktus met, bet precizitāte hujova. Atletisma nav.

  +2 [+] [-]

, 2019-01-31 15:57, pirms 5 gadiem
Tas pat ir ļoti augstu, zinot, ka krustenes pa kāju un sezona tāpat jāizlaiž. Lielisks novērtējums!

     [+] [-]

, 2019-01-31 16:51, pirms 5 gadiem
tampax rakstīja: A ko tu gribēji. Traumēta.
Bet arī kad spēlēja, tip statistika laba, punktus met, bet precizitāte hujova. Atletisma nav.
Nu neko jācer, ka uzspēlēs wnba un izveidos sev labu karjeru ! Es zinu, ka WNBA nav NBA, bet tie skauti dažreiz aplaužās. Arī IT tika nodraftēts ar 60 numuru, bet varēja iemest 30 punktus ! Nu skaidrs ir kad pārrāva saites nebūs baigais atlētisms, bet metiens labs un nevajag piekasīties tam %. Tas nāks ar pieredzi !

  +1 [+] [-]

, 2019-01-31 17:05, pirms 5 gadiem
Da sūds ar to wnba, tur pat nopelnīt nevar, ja vien neesi zvaigzne, kas tiek pie reklāmas līgumiem. Drafta zīme varētu dot papildu $$$ Eiropā. Visiem tak zināms, ka meitenēm īstā peļņa ir Eiropas sezonā.