Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

"Sun" uzvar bez savainotās Jēkabsones Žogotas

Jānis Pārums

"Sun" uzvar bez savainotās Jēkabsones Žogotas
Latanja Vaita
Foto: wnba.com

Nacionālajā Sieviešu Basketbola asociācijā (WNBA) aizvadītajā naktī desmito uzvaru sezonā izcīnīja Konektikutas "Sun" komanda, kas viesos bez savainotās Anetes Jēkabsones Žogotas ar 101:89 pieveica Tulsas "Shock".

Spēles pirmā ceturtdaļa aizritēja līdzīgā cīņā un vadībā pabija te viena, te otra komanda. Desmitminūti "Sun" pabeidza ar +3, bet otrā ceturkšņa vidū pēc Grudas metiena pirmo reizi mačā panāca desmit punktu pārsvaru – 36:26. Puslaiks tika noslēgts ar 50:42.

Otrā puslaika sākumā "Shock" spēja nedaudz pietuvoties, taču tikai uz īsu brīdi. Pēc tam atkal sekoja "Sun" izrāviens, kā rezultātā Konektikutas komanda ieguva jau 14 punktu pārsvaru. Noslēdzošajā ceturksnī "Sun" atrāviens sasniedza pat +17, bet spēle tika noslēgta ar 101:89.

Nespēlējot Anetei Jēkabsonei Žogotai, par kuras ceļgala savainojumu jau ziņojām, rezultatīvākās "Sun" rindās ar 17 punktiem bija Sandrine Gruda un Kara Lausone, bet pa 16 punktiem guva Tīna Čārlza, Renē Montgomerija un Latanja Vaita. Zaudētājām 19 punkti Šolandas Robinsones rēķinā.

Izmantotie resursi:
wnba.com