Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Jēkabsonei kaula sasitums

Jēkabsonei kaula sasitums
Foto: wnba.com

Pēc vakar veiktās pārbaudes ar magnētisko rezonansi ārsti Latvijas un WNBA kluba "Connecticut Sun" basketbolistei Anetei Jēkabsonei-Žogotai ir konstatējuši kaula sasitumu labās kājas ceļgalā.

Tā kā savainojums nav pārāk nopietns, Jēkabsoni var gaidīt atgriežamies laukumā Konektikutas "Sun" sastāvā tuvāko dienu laikā. Tiesa, šīs nakts spēlē Talsā pret vietējo "Shock" vienību viņa nepiedalīsies.

Par nelaimi Konektikutas komandai traumu tajā pašā spēlē pret Ņujorkas "Liberty" guva vēl viena aizsardze, Tana Vaita (Tan White), kas pavasarī spēlēja arī Rīgas TTT sastāvā. Viņa ir izmežģījusi labās rokas īkšķi un komandas galvenais treneris Maiks Tibo (Mike Thibault) nerēķinās arī ar viņas palīdzību šonakt. Tāpēc Konektikutas komandai šonakt nāksies iztikt ar trīs aizsardzēm pret ļoti agresīvu aizsardzību spēlējošo Talsas komandu.

Izmantotie resursi:
norwichbulletin.com

  +1 [+] [-]

, 2010-06-29 22:49, pirms 14 gadiem
Episka bilde.