Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Finālā - "lapsas" pret armiju

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Finālā - "lapsas" pret armiju
Amaija Valdemoro, Gundars Vētra
Foto: Māris Noviks, eSports.lv

Gundara Vētras vadītais sieviešu basketbola klubs Maskavas "CSKA" šodien Krievijas kausa pusfināla spēlē Jekaterinburgā uzvarēja Eirolīgas čempiones Maskavas apgabala "Spartak" 71:62.

Finālā maskavietes tiksies ar laukuma saimniecēm Jekaterinburgas "UGMK", kas pirmajā pusfināla spēlē pārspēja Anetes Jēkabsones-Žogotas un Ievas Kubliņas Maskavas "Dinamo" 92:62.

Iepriekšējo reizi "CSKA" un "Spartak" tikās janvārī Krievijas superlīgas spēlē, toreiz pārliecinošu uzvaru svinot "armijniecēm". Šodien "Spartak" vēlējās revanšēties un pirmo ceturtdaļu noslēdza savā labā 16:18. Turpinājumā "CSKA" uzlaboja sniegumu aizsardzībā, katrā no nākamajām ceturtdaļām ielaižot ne vairāk par 15 punktiem. Uzdevumu augstumos bija Anna Voutersa, gūstot 23 punktus, bet vēl četras "CSKA" spēlētājas - Valdemoro, Lousone-Veida, Korstina (2p 1/11) un Stepanova - pārsniedza 10 gūto punktu robežu.

"Spartak" rindās pusi punktu savāca Taurasi (17p) un Bērda (14p), bet metienos neveicās austrālietei Džeksonei (10p), kas laukumā realizēja 4 no 17 metieniem (2p 3/13, 3p 1/4), arī no diviem sodiem trāpot tikai vienu.

Spēles protokols

"CSKA" - "Spartak" spēles ierakstu plkst. 18:10 pēc Latvijas laika varēs noskatīties TV kanālā "Planeta Sport".

Rītdienas finālspēlē gaidāma vēl principiālāka cīņa - maskavietes mēģinās revanšēties Urālu klubam par zaudējumiem FIBA Eirolīgas ceturtdaļfināla duelī. Savukārt trešās vietas ieguvējas noskaidros "Dinamo" - "Spartak" sacensībā.

Izmantotie resursi:
basket.ru

eSports.lv raksti par sieviešu basketbolu
Dāmu basketbols Latvijā un pasaulē
Latvijas sieviešu un vīriešu valstsvienības
Viss par 2007. gada Eiropas čempionātu Itālijā
Video vietne

     [+] [-]

, 2008-03-24 17:49, pirms 16 gadiem
Riit jaanjem UGMK