Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

"Phard" treneris: "Atlaižu nebūs"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"Phard" treneris: "Atlaižu nebūs"
Nino Molino
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"TTT Rīga" rītvakar FIBA Eirolīgas A grupas desmitās kārtas izbraukuma spēlē Itālijā sacentīsies ar Neapoles "Phard Napoli", kas jau zaudējusi cerības iekļūt izslēgšanas spēlēs, tomēr rītdien padoties negrasās.


Nino Molino, "Phard Napoli" galvenais treneris: "Ir sāpīgi cīnīties ar tik daudziem līdzvērtīgiem pretiniekiem un izcīnīt tik maz uzvaru. Lai gan neesam kvalificējušies nākamajai kārtai, piekāpties nedomājam. Ļaušu spēlēt visām spēlētājām, kas būs gatavas pienācīgā līmenī. Runājot par zaudējumu pēdējā Itālijas līgas spēlē pret "Schio", pirmās divas ceturtdaļas nospēlējām bez aizsardzības, taču līdzīgas neveiksmes piedzīvojušas arī pārējās līdervienības. Piemēram, Taranto piekāpās Šio ar 25 punktu starpību, bet Venēcija negaidīti zaudēja Viterbo. Taču tie ir izņēmumi un turpmāk atkal rādīsim savu spēli."


Spēles tiešraides sākums plkst. 21:45 pēc Latvijas laika šeit.

Rīdzinieces turpina cīņu par iekļūšanu Eirolīgas stiprāko klubu sešpadsmitniekā, savukārt Itālijas klubs jau zaudējis cerības kvalificēties izslēgšanas spēlēm. „TTT” atbalstīt devušies apmēram 50 līdzjutēju.


Izmantotie resursi:
www.tttriga.lv

     [+] [-]

, 2008-01-22 21:55, pirms 16 gadiem
Lai ciinaas, taa vai taa nepaliidzees...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-01-22 23:43, pirms 16 gadiem
Nu skaidrs, ka nebūs, Ziemassvētki taču sen jau kā pagājuši Bet ja nopietni, novēlu TTT veiksmi un uzvaru šajā spēlē! Arī bez atlaidēm.