Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Čukste: "Trīs ceturtdaļas spēlējām vāji"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Sieviešu basketbola kluba "TTT Rīga" galvenais treneris Ainārs Čukste pēc zaudējuma Eirolīgas spēlē Stambulā, piekāpjoties "Fenerbahce" 69:71, pauda neapmierinātību ar spēlētāju darbību laukumā.


Ainārs Čukste, "TTT Rīga" galvenais treneris: "Nospēlējām sliktu spēli. Īpaši vājas bija pirmās trīs ceturtdaļas. Komanda neizpildīja spēles uzdevumu, par daudz bija kļūdu, vismaz piecas reizes neizmantoti palika brīvi metieni no groza apakšas. Pirmajās divās ceturtdaļās bija arī ļoti vājš sniegums aizsardzībā. Pienācīgi aizsardzībā izdevās nospēlēt vienīgi pēdējās desmit minūtēs, taču pienācīgi netika noslēgti divi pēdējie uzbrukumi. Tam nav nekāda attaisnojuma."


Izmantotie resursi: www.tttriga.lv


Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

     [+] [-]

, 2007-11-21 23:07, pirms 17 gadiem
Ja, žēl! Tik līdzīga spēle un atkal šitā...

  -2 [+] [-]

, 2007-11-22 00:14, pirms 17 gadiem
Nu kur tad tie 3 punkti izpalika? Kamdeelj atziit, ka speeleejushi vaaji@#%^%@ Tas tak galiig neko nemaina, veel jo vairaak, ja tas tiek staadiits, kaa publiskaa poziicija!

     [+] [-]

, 2007-11-22 02:18, pirms 17 gadiem
Spēcīga kritika pēc samērā labi aizvadītas spēles..
Cerams, ka tikpat spēcīgi iedvesmos pirms nākamajām spēlēm..