Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

RSU sieviešu basketbola komandai jauns treneris

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

RSU sieviešu basketbola komandai jauns treneris
Mārcis Pliens. Foto: LBS

Par RSU sieviešu basketbola komandas galveno treneri kļuvis Māris Pliens, kurš iepriekš strādājis arī Latvijas U18 meiteņu izlasē kā galvenā trenera Matīsa Rožlapas asistents.

RSU sieviešu basketbola komandas līdzšinējais treneris Matīss Rožlapa ir pieņēmis izaicinājumu karjeras izaugsmē un dosies uz Vāciju, kur būs komandas galvenais treneris klubā "Angels". Līdz ar to RSU sieviešu basketbola komandā pievienojies jaunais treneris Mārcis Pliens.

"Ļoti patīkami pievienoties RSU saimei! Augsti vērtēju iespēju jaunietēm un jauniešiem iegūt ļoti labu izglītību, apvienojot to ar basketbola spēlēšanu augstā līmenī," saka Mārcis.

Mārcis līdz šim ir veiksmīgi darbojies izlasēs. Šogad viņš bija puišu U14 izlases treneris, iepriekš bijis arī meiteņu U18 izlases trenera asistents. Šobrīd strādā arī ar jauniešiem Mārupes sporta centrā.

Gatavošanos jaunajai sezonai un pirmssezonas turnīram, kas norisināsies Itālijā, Mārcis komentē: "Mērķtiecīgs darbs, laba savstarpējā komunikācija un domāšana ilgtermiņā, manuprāt, ir atslēga tam, lai ieguvēji būtu visās iesaistītajās pusēs!"

     [+] [-]

, 2023-07-20 15:58, pirms gada
Tad Māris vai Mārcis?

     [+] [-]

, 2023-07-20 16:19, pirms gada
Sammo rakstīja: Tad Māris vai Mārcis?
Mārupis