Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

"Dinamo Sassari" tuvojas pirmajam duelim pret TTT

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"Dinamo Sassari" tuvojas pirmajam duelim pret TTT
"Dinamo Sassari" spēlētāja Sāra Toffolo. Foto: Dinamo Sassari

Trešdien, 18. septembrī, Grieķijā un Ungārijā sākās Eiropas kausa kvalifikācijas spēles basketbolā sievietēm. Itālijas klubs "Dinamo Sassari" viesos apspēlēja "Giannina" ar 80:63. Pamatturnīram kvalificēsies uzvarētājas divu spēļu summā.

Eiropas kausa regulārajā sezonā spēlēs 48 komandas, sadalītas 12 grupās pa četrām vienībām katrā. TTT basketbolistes I grupā spēlēs pret Beļģijas čempioni “Kangoeroes Mechelen”, Polijas piekto stiprāko klubu “Sosnowiec” un kvalifikācijas pāra uzvarētāju.

Pirmā spēle paredzēta 10. oktobrī izbraukumā pret “Dinamo Sassari” un “Giannina” pāra stiprāko komandu. Var droši prognozēt, ka pēc trīs nedēļām būs jābrauc uz Sardīnijas salu – Kaljāri vienība pirmajā kvalifikācijas spēlē uzvarēja “Giannina” ar 80:63 (21:17, 23:17, 19:13, 17:16).

Grieķijas klubs atlasei piesaistīja divas amerikāņu spēlētājas – Džilianu Ārčeri un Dženiku Grifitu-Volesu. Itālijas vienības iespējas bija lielākas – sastāvā ir Kanāriju salās dzimusī Spānijas, Senegālas un Gvinejas-Bisavas pavalstniece Umo Diallo, horvātiete Ana Marija Begiča, amerikānietes Šeilī Gonsalesa un Spārkla Teilore.

Begiča pirmajā spēlē nepiedalījās, taču “Dinamo Sassari” dominēja cīņā par atlēkušajām bumbām (45-26, uzbrukumā 17-8), kā arī daudz un sekmīgi uzbruka no trīspunktu līnijas. Viešņas trāpīja 11 no 24 tālmetieniem, tai skaitā Gonsalesa trāpīja 5 no 6 mēģinājumiem un guva 22 punktus. Teilorei 16 punkti un septiņas kļūdas, bet Deborai Karandželo 12 punkti un 11 rezultatīvas piespēles.

Atbildes spēle notiks pēc nedēļas Sardīnijā.

     [+] [-]

, 07:11, pirms 12 stundām
Vai TTT vispār ir savākusi komandu pilnā sastāvā???

     [+] [-]

, 16:55, pirms 2 stundām
TTT -Vihmane, Loyd, Pilabāre...tad Šepte,Miķelsone-starta piecinieks ir! Tālāk jau jaunās daudzsološās!