Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Obama prognozē Laksas komandai divas uzvaras Losandželosā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Obama prognozē Laksas komandai divas uzvaras Losandželosā
NCAA čempione Rebeka Lobo un ASV prezidents Baraks Obama
Foto: ESPN

ASV prezidents Baraks Obama uzskata, ka Kitijas Laksas pārstāvētā "South Florida" komanda uzvarēs NCAA 35. basketbola čempionāta pirmajās divās spēlēs Losandželosā un sasniegs "Sweet 16" kārtu.

“Prezidents Obama labi orientējas sieviešu basketbolā. Viņš var iesaistīties sarunā par labākajām komandām un labākajām spēlētājām. Viņš ir uzticams basketbola fans,” saka NCAA čempione un ESPN žurnāliste Rebeka Lobo (Rebecca Lobo, UConn Huskies).

Obama piekto reizi septiņu gadu laikā prognozē uzvaru Džīno Oriemmas trenētajai “Uconn Huskies” komandai, norādot, ka “kamaņu suņi” finālā 5. aprīlī apspēlēs “Notre Dame” vienību. Prezidents uzminēja Konektikutas triumfu 2010., 2014. un 2015. gadā, taču 2011. gadā kļūdījās, jo toreiz titulu izcīnīja Sidnija Kārtere (Sydney Carter) un “Texas A&M” basketbolistes.

Baltā nama saimnieks paredz, ka “Četru finālam” kvalificēsies arī “South Carolina” basketbolistes, kuras, tāpat kā “UConn” un “Notre Dame” spēlētājas, vienā no četriem reģioniem izsētas ar pirmo numuru. Lielākais pārsteigums ir ceturtā izvēle. Obama domā, ka finālturnīrā iekļūs “Florida State” basketbolistes, kuras savā reģionā izsētas ar piekto numuru.

Kitijas Laksas pārstāvētā “South Florida” ir vienīgā komanda ar izsēto sesto numuru, kurai Obama paredz iekļūšanu “Sweet 16” jeb reģiona pusfinālā. Pēc prezidenta domām, “Bulls” pirmajā kārtā 19. martā pieveiks “Colorado State” (#11), savukārt otrajā kārtā 21. martā apspēlēs laukuma saimnieces UCLA, kuras Bridžportas reģionā izsētas ar trešo numuru.

Obama domā, ka reģiona pusfinālā USF netiks galā ar “Texas” vienību, kura izsēta ar otro numuru. Prezidents uzskata, ka teksasietēm nebūs lemts sasniegt “Četru finālu”, jo Bridžportas reģiona finālā nāksies atzīt “UConn Huskies” parākumu.

Vīriešu turnīra finālā prezidents izvēlējies “Kansas” un “University of North Carolina” vienību dueli, priekšroku dodot kanzasiešiem.

Video: Baraks Obama palīdz "UConn" centra spēlētājai Stefānijai Dolsonei

Izmantotie resursi:
2016 NCAA women's tournament—Barack Obama...
After careful consideration, Obama makes his...