Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Aivars Vīnbergs: "Būtu traģiski, ja sezona beigtos 16. martā"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Aivars Vīnbergs: "Būtu traģiski, ja sezona beigtos 16. martā"
"RSU/Merks" centra spēlētāja Paula Tomsone
Foto: wbbl.eu

"Pārspēlēs pierādījās, ka mūsu sastāvs bija kvalitatīvāks nekā pretiniecēm. Skatāmu basketbolu neparādījām, taču uzvarai ar to pietika," otro gadu pēc kārtas kvalificējoties Latvijas-Igaunijas līgas "Sešu finālam", teica "RSU/Merks" galvenais treneris Aivars Vīnbergs.

"Divās spēlēs izšķiras komandu liktenis divos turnīros, taču noteikumi visiem ir vienādi. Paši uztaisījām reveransu Latvijas Universitātei, pēdējā sekundē zaudējot Tallinas Universitātei. Pieļauju, ka citi uz tādu iznākumu nemaz necerēja.

Pilnībā pārliecināti par cīņas iznākumu nebijām. Iekrātais pārsvars – 16 punkti – padarīja spēlēšanu grūtāku, jo nevarējām no tā fiziski norobežoties. Zemapziņā visu laiku rēķinājām iznākumu. Liepājai vienkāršāk – vajadzēja iet laukumā un sisties par labvēlīgu rezultātu.

Hanzas vidusskolā nepieciešamas zināmas iemaņas, lai spēlētu un gūtu punktus. Daudzām spēlētājām šeit klājas grūti. Piemēram, Janīna Ņikitina mājās labi meta tālmetienus, savukārt viesos nevarēja trāpīt vispār.

Dienā spēlētājiem acīs spīd saule, rītos un vakaros slīd – te nav viegli. Zāles grīda noilgojusies pēc remonta, taču esam pateicīgi, ka varam šeit spēlēt. Daudz variantu nav. Ja finanšu iespējas atļautu, labprāt spēlētu Rīgas 49. vidusskolā, taču viņiem ir turīgāki klienti.

Pēdējos gados izveidojusies tradīcija – “1182 Tallinn” komanda pavasarī zaudē sparīgumu. Jācer, ka ceturtdaļfinālā tradīcija saglabāsies. Abās zaudētajās spēlēs atradāmies blakus. Nav jādomā, ka pretinieks ir stiprākas par mums. Jāiet un jācīnās!

Piektdienas spēles sākums plkst. 16:00 medicīnas studentu komandai nav izdevīgs. Praktiskās nodarbības, kolokvijs – piemēram, Paulai Langinai visu apvienot ir ļoti sarežģīti, taču viņa spēlēs. Var novēlēt, lai mums būtu jāspēlē gan sestdien, gan svētdien.

Kates Aizsilas uzaicināšana Latvijas valstsvienībā ir pareizs solis, jo viņa sezonas garumā nosargāja līgas rezultatīvākās spēlētājas pozīcijas. Kate pati nopelnījusi, lai izlasē varētu pieaudzēt jaunus spārnus. Lai viņai izdodas!"

  +1 [+] [-]

, 2015-03-17 09:09, pirms 9 gadiem
Tā tiešām ir traģēdija, ka sezona beidzas jau 16.martā! Bet, protams, ka LBS uz šo līgu un komandām ir vienkārši "uzspļaut"... Bēdīgi!

  +1 [+] [-]

, 2015-03-17 10:07, pirms 9 gadiem
Aivar uzaicini ''SC'' lai dezinfekcē grīdu tad viss būs kārtībā un vieta vēsturē Tev būs nodrošināta