Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Putniņai vēl viena uzvara pār Bufāra klubu

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Putniņai vēl viena uzvara pār Bufāra klubu
Foto: Romain Chaib

Aija Putniņa un Francijas sieviešu basketbola klubs "USO Mondeville" svētdien valsts kausa izcīņas 1/8 finālā ar rezultātu 70:66 pārspēja Lorāna Bufāra trenēto "Nantes Reze" vienību, nodrošinot iekļūšanu turnīra ceturtdaļfinālā.

Aija Putniņa laukumā devās pamatsastāvā kopā ar amerikānietēm Džonsoni, Viljamsu, ukraiņu centra spēlētāju Valēriju Berežinsku un Yacine Sene, spēlēja 31:21 minūti, guva 7 punktus (2p 1/5, 3p 1/3, 1p 2/4), izcīnīja 7 atlēkušās bumbas (dalīts labākais rādītājs komandā), 2 reizes pārtvēra pretinieču piespēles, saņēma 2 personiskās piezīmes un 3 reizes izprovocēja sāncenses pārkāpt noteikumus.

Valērija Berežinska guva 15 punktus (1p 10/12), izcīnīja 7 atlēkušās bumbas un 6 reizes kļūdījās. Lenē Viljamsai 14 punktu. Pretiniecēm 12 punkti, 5 bumbas un 4 rezultatīvas piespēles Austrālijas valstsvienības kandidātei Ketlīnai Makleodai, bet Linsijai Teilorei 26 punkti.

1/4 finālā "USO Mondeville" spēlēs ar Elīnas Babkinas pārstāvēto "Challes", kas astotdaļfinālā ar 65:60 pārspēja "Lattes Montpellier". Ceturtdaļfināli notiks 27. un 28. martā. Valsts čempiones "Bourges" spēlēs ar "Arras", "Tarbes" ar "Roche Vendee" (NF1 līga), bet "Pays D`Aix" ar "Charlevilles Mezieres" (NF1).

Izmantotie resursi:
basketfrance.com