Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Grudins: "Sešas spēlētājas iepriecina"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Grudins: "Sešas spēlētājas iepriecina"
Ilona Korstina
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Gundara Vētras trenētā Maskavas "CSKA" kluba sporta direktors un Krievijas sieviešu basketbola valstsvienības galvenais treneris Igors Grudins šodien izteicās, ka viņu apmierina sešu valstsvienības spēlētāju sniegums.


2007. gada 7. oktobrī Krievija uzvarēja 31. Eiropas sieviešu basketbola meistarsacīkstēs un tagad gatavojas cīņai par zelta medaļām 29. Olimpiādes spēlēs Pekinā.


Grudins šodien intervijā "RTR Sport" sniedza komentārus par Maskavas "CSKA" - "Spartak" spēli un vērtēja valstsvienības spēlētāju sniegumu.


Igors Grudins: "Šodien "CSKA" demonstrēja ļoti augstu metienu precizitāti, kas izskaidro rezultāta starpību. Priecājos, ka "Spartak" rindās labi spēlē Tatjana Ščegoļeva un Marina Karpuņina, turklāt pēdējā lielam spēles laikam pievienojusi labu rezultativitāti. Stabila ir arī Irina Osipova. Runājot par "CSKA" noteikti varu izcelt Olgu Artešinu, Ilonu Korstinu un Mariju Stepanovu. Par minētājām sešām spēlētājām esmu drošs, raugoties Pekinas virzienā. Diemžēl to es nevaru teikt par spēlētājām un valstsvienības kandidātēm, kas spēlē citos klubos."

  +1 [+] [-]

, 2008-01-12 22:03, pirms 16 gadiem
Viņš jau citas spēles kā CSKA nemaz neskatās,drošvien koļī armijnices..

  +4 [+] [-]

, 2008-01-12 22:21, pirms 16 gadiem
man tur patīk tikai Korstina