Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Čukste: ''Darīsim, ko varēsim!''

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Čukste: ''Darīsim, ko varēsim!''
Ainārs Čukste
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Latvijas čempionvienības ''TTT Rīga'' galvenais treneris Ainārs Čukste sarunā ar Radio SWH pastāstīja, ka viņa vadītās sievietes jau uzsākušas nopietnu gatavošanos gaidāmajam Eirolīgas mačam pret ''MKB Euroleasing''.

''Acīm redzot mums mačā ar ''Fenerbache'' pietrūka pašpārliecinātības galotnē, tāpat neviena no spēlētājām spēles izskaņā neuzņēmās līdera lomu, kas arī nospēlēja ļoti nozīmīgu faktoru. Varbūt arī treneri pieļāva dažas kļūdas - varbūt neizvēlējāmies to labāko sastāvu, kas aizvadīs spēles pēdējās minūtes, nebijām īsti gatavi pret viņu zonas aizsardzību. Lielākā spēles plāna daļa tomēr tika izpildīta, tomēr negaidīti slikti nospēlējām uzbrukumā,'' aizvadīto spēli pret Turcijas ''Fenerbache'' komentēja Ainārs Čukste.

Tāpat galvenais treneris izteica savas domas par Peničeiru sniegumu zaudētajā spēlē: ''Sākumā viņai bija problēmas ar kombināciju iegaumēšanu un viņa tika gatavota par 2. pozīcijas spēlētāju, tomēr mača galotnē vairāk jau spēlēja kā saspēles vadītāja. Nepārliecinošas darbības viņas sniegumā bija vērojamas, kad ''Fenerbache'' sāka segt zonas aizsardzību, bet, kā jau teicu, spēlēt pret viņu zonu nebijām gatavi.''

''Vismaz vēl viena spēle ir jāuzvar pašiem. Jau šodien sākām ļoti nopietni gatavoties nākamajam mačam ar ''Euroleasing'', darīsim, ko varēsim. Katrā ziņā nevēlamies atlikt visu uz pēdējo spēli Itālijā, tāpēc ļoti nopietni gatavosimies spēlei pret ungārietēm - viņām ir ļoti daudzas aizsardzības maiņas, ir materiāls, tikai jāstrādā. Ceru, ka varēsim labi sagatavoties gaidāmajām cīņām,'' tuvākā nākotnē ieskatās Čukste.

Izmantotie resursi:
Radio SWH

     [+] [-]

, 2008-01-11 20:59, pirms 16 gadiem
viss nav pazaudeets!galvenais lai Lille zaudee Fenerbahcei,jo mums ar francuuzieteem ir+1 savstarpeeji,ja buus vienaada atiieciiba uzvaru!(3-7)

     [+] [-]

, 2008-01-11 21:07, pirms 16 gadiem
FIBAa njem veeraa savstarpeeju speelju attieciibu? vismaz ULEBaa njem veeraa kopeejo komandas guuto/zaudeeto punktu attieciibu. ja taa buutu arii sheit, tad TTT pret Lilli ir diezgan lieli plusi.

     [+] [-]

, 2008-01-11 21:12, pirms 16 gadiem
nu jācer, jācer...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-01-11 23:23, pirms 16 gadiem
Žēl, ka pašlaik nav par 1 uzvaru vairāk.. Tomēr 3 mačos tika zaudēts galotnēs..
Ceru, ka TTT spēs paveikt varoņdarbu, un uzvarēt Ungārijā.
Jo tikai tad paliek cerība uz 3.vietu grupā, un playoff 1.kārtā nav jātiekas ar Jekaterinburgas UMMC.. Ja nē, tad Napoli jau nu vajadzētu pieveikt.. Ir gan vēl varianti, kad 4.vietu var ieņemt ar zaudējumiem abās pēdējās spēlēs, un tomēr es ticu, ka TTT būs playoff un ka nākamajā mačā līdere atbildīgos brīžos atradīsies (Peničeira ?)..

  -1 [+] [-]

, 2008-01-11 23:36, pirms 16 gadiem
Absurds. Kaa var profesionaals treneris pateikt, ka komanda nav gatava speeleet pret zonas aizsardziibu??? @@
Taada sajuuta, ka zona buutu kaut kas pasaulee nebijis un neredzeets, zonu sedz visas pasaules komandas - cita vairaak, cita mazaak, kaa var nebuut gatavas, ka pretinieks var segt zonu???? Tas ir tas pats, ka nav gatavas, ka pretinieces iemetiis kaadu triiniiti,tjip, domaajaam ka shiis nemetiis triiniishus, nebijaam gatavas. Kaa taa var pateikt vispaar, sviests.