Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Pulvere un Jurjāne debitē "Galatasaray", Gulbe sāk Spānijas apceļošanu

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Pulvere un Jurjāne debitē "Galatasaray", Gulbe sāk Spānijas apceļošanu
Ieva Pulvere un Aija Jurjāne 2022. gada 5. septembrī. Foto: Galatasaray

Latviešu basketbolistes sestdien, 10. septembrī, aizvadīja pārbaudes spēles Turcijā un Spānijā. Aija Jurjāne un Ieva Pulvere debijas iznācienā palīdzēja Stambulas "Galatasaray" pārspēt "Bogazici Basketbol" ar 75:52.

Turcija

Aija Jurjāne un Ieva Pulvere pirmdien, 5. septembrī, ieradās Stambulā. Latvietes izgāja medicīnisko apskati, bet sestdien piedalījās pārbaudes spēlē pret Bosfora šauruma vārdā nosaukto “Bogazici Basketbol”.

“Lauveņu” pārākums neradīja šaubas – 75:52. Pelina Bilgiča un Arifedžana Vardara uzvarētāju labā guva pa 13 punktiem. Meltemai Ildizhanai 11 punkti, bet Aija Jurjāne sameta deviņus punktus. Plašāka informācija par spēli nav publicēta.

Nākamā pārbaudes spēle paredzēta 15. septembrī.

Spānija

Salamankas “Avenida” sestdien aizvadīja otro pārbaudes spēli, Beharas pilsētā pārspējot Madrides “Leganes” ar 84:50. “Pūcēm” pirmo reizi līdzi devās Erika Makkola – Valmieras leģionāra Džastina Makkola māsa – un Aleksandra Crvendakiča, bet abas vēl nespēlēja. Statistika nav publicēta, tādējādi trūkst plašāku ziņu par Aleksas Gulbes veikumu.

Nākamā pārbaudes spēle 14. septembrī Sjudadrealā pret “Jairis”.