Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

K. Kļaviņš: "Titulu šogad bijām pelnījuši visās frontēs"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

K. Kļaviņš: "Titulu šogad bijām pelnījuši visās frontēs"
Krišjānis Kļaviņš
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"Basketbolistu panākums ir lielākais Cēsu sporta spēļu komandu vēsturē un ceru, ka pirmdien iegūsim Latvijas titulu arī florbolā," SK "Cēsis" spēlētājām pirmo reizi kļūstot par Latvijas čempionēm, ceturtdien eSports.lv teica kluba prezidents Krišjānis Kļaviņš.

"Zelta kauss viegls, bet cik daudz pūļu un naudas ieguldīts, to pat nezinu. Galvenais, ka uzvarējām un spējām iepriecināt savus līdzjutējus. Viņi ir tie, kam spēlējam. Septiņi lielie līdzjutēju autobusi – tas ir fantastiski! Atbalsts bija fantastisks un šogad titulu bijām pelnījuši visās frontēs. Liels prieks, ka izdevās.

Gribu pateikt paldies visiem treneriem, sākot ar Maiju Kubliņu, visiem pārējiem. Viņi visi gribēja to izdarīt. Tas, ka neizdevās, ir cits stāsts. Varu tikai noņemt cepuri viņu priekšā par cīnīšanos līdz galam. Viņiem ne viss sanāca, to, ka cīnījās, zinu simtprocentīgi. Uzvarētāju šampanieša pudele par 470 latiem, tas ir nieks, salīdzinot ar pārējo.

Salīdzinot arī ar vīriešu basketbolu, tik organizēti vienas komandas fani, nezinu, cik daudz reižu ir bijuši. Neatkārtojams sasniegums, novēlu, lai kādai komandai izdodas mobilizēt tikpat daudz cilvēku. Neviens viņus nespieda, viņi gribēja būt kopā ar komandu gan priekos, gan bēdās. Ar mums organizēti atbrauca apmēram 400 cilvēku.

Cēsīm pirms trīspadsmit gadiem bija trīs Latvijas florbola čempionu tituli, trīs pēc kārtas, bet basketbolistu panākums ir lielākais Cēsu sporta spēļu komandu vēsturē. Ceru, ka „CelTik Lekrings” pirmdien atkārtos mūsu sasniegumu. Man no sirds ir patiess prieks, ka esmu varējis būt daļa no tā. Izdevies palīdzēt komandai, kā vien esmu varējis. Man nevajag, lai kāds mani slavē. Lai cilvēki paskatās uz darbiem un paši izdara secinājumus. Labs nebūsi nevienam. Kā saka mana mamma „Cūkām nevajag dot pērles, tāpat nesapratīs”.

Komandas Lieldienu brīvdienas būs Londonā, lidojam sestdien no rīta, pirmdien vakarā atpakaļ un otrdien sāksim gatavoties Baltijas līgas fināliem. Domāju, ar to pietiks. Treneri arī bija par to, lai meitenes izvēdina galvu, tas būs ļoti pozitīvi."

  +7 [+] [-]

, 2009-04-10 17:50, pirms 15 gadiem
vins savu darbu padarta godam
Slēpts komentārs: peha

  +4 [+] [-]

, 2009-04-10 18:26, pirms 15 gadiem
nu malacis Kļaviņš! un titulu tieshaam bija Cesis pelniijushas visaas frontees

  +7 [+] [-]

, 2009-04-10 19:41, pirms 15 gadiem
Visu cienu Klavinam!!
24 gados sasnieg tik daudz....
Slēpts komentārs: antuanito
Slēpts komentārs: cesinieks7