Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Jansone: "Galvenais bija labi iesākt spēli" (papildināts)

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Jansone: "Galvenais bija labi iesākt spēli" (papildināts)
Uzbrukumā Liene Jansone un Aija Brumermane
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"Galvenais bija labi iesākt spēli un pārvarēt "mandrāžu", " Latvijas sieviešu basketbola valstsvienībai pieveicot Senegālu ar rezultātu 94:34, atzina Liene Jansone.

„Protams, satraukums bija,” teica Jansone. „Nedomājām par to, gājām laukumā, cīnījāmies un rezultāts mums ir labvēlīgs.”

Amerikas, Izraēlas un Spānijas pieredzi guvusī uzbrucēja uzsvēra, ka spēles sākums bijis svarīgs, jo iepriekš ar Āfrikas komandām nav spēlēts.

„Nebija ne jausmas, kā viņas izskatīsies laukumā. Kā iesākām, tā visas nospēlējām kā komanda.”

„Viņi riktīgi turējās pretī. Patīkami, ka arī Senegālai ir savs fanu klubiņš, par mūsējiem nerunājot,” abu komandu aktīvos līdzjutējus salīdzināja Jansone. „Mūsu fani ir augstākajā līmenī, vienmēr par mums. Liels paldies viņiem!”

Dita Krūmberga: "Esot laukumā, atbildība ir vienmēr"
"Ar uzvaru sākt turnīru ir labākais, ko var vēlēties. Kad panācām 12:3 un sākām palielināt pārsvaru, pirmais stress beidzās un spēlēt bija vieglāk," spēles iespaidos dalījās Dita Krūmberga.

Dita atzina, ka jūt atbildību par sekmīgu komandas sniegumu.

"(Esot vadībā) zini, ka nevari atlaist, jāturpina cīnīties un pārsvars jāpalielina. Atbildības sajūta, esot laukumā, ir jebkurā gadījumā. Otrajā puslaikā sākām „vilkt” uz ātrajiem uzbrukumiem, bija daudz brīvu metienu un salauzām spēli."

"Japānietēm ir pavisam cits spēles stils. Būs jāspēlē daudz ātrāk un jāuzspiež sava spēle," pārkārtošanās un gatavošanās nozīmi pirms nākamās spēles uzsvēra Krūmberga.

  +2 [+] [-]

, 2008-06-09 21:09, pirms 16 gadiem
vot taas ir muusu meitenes....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-09 21:22, pirms 16 gadiem
Bonus rakstīja: Labs raksts.