Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

"Man piedzims bērns": treneres paziņojums pārsteidz spēlētājas

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"Man piedzims bērns": treneres paziņojums pārsteidz spēlētājas
"California" galvenā trenere Linsija Gotlība
Foto: AP

"California" sieviešu basketbola komandas galvenā trenere Linsija Gotlība (Lindsay Gottlieb) sestdien, 5. novembrī, pārsteidza savas spēlētājas, pēc treniņa negaidītā veidā paziņojot par gaidāmajām dzemdībām, vēsta ziņu aģentūra "Associated Press".

Ja spēlētāja vai trenere ir bērna cerībās, pieņemama reakcija ir tikai viena – apsveikt un priecāties. Tā notika arī NCAA pirmās divīzijas komandā “California Golden Bears”.

Trenere Gotlība regulāri rīko foto nodarbības ar spēlētājām (agrāk tās sauktu par diapozitīvu vakariem), saucot tās par “Lessons with Geezy” jeb “Džīzijas mācībām”. Sestdienas nodarbības temats bija ģimene.

Kad spēlētājas pēc treniņa atsildījās un paņēma pa našķim, viņas uz ekrāna sagaidīja uzraksts “Ģimenes...mācības ar Džīziju – 2016. gada 5. novembrī”. Gotlība parādīja katras spēlētājas, trenera un komandas dalībnieka bērnības fotogrāfijas, liekot uzminēt, kas ir kas.

Sanāksmes noslēgumā trenere raksturoja jaunāko ģimenes dalībnieku, ekrānā parādot ultraskaņas foto ar sevis pašas mazuli. Sākumā zālē valdīja neizpratne, kamēr Gotlība izplūda emocijās.

“Un nākamais ir mūsu jaunākais radinieks. Vai kāds var pateikt, kas redzams nākamajā attēlā? Tas ir ļoti jauns...jūsu jaunākais radinieks, kurš nāks pasaulē maijā,” teica Gotlība, liekot spēlētājām no prieka uzlēkt kājās.

Trīsdesmit deviņus gadus vecā Gotlība atrodas grūtniecības 14. nedēļā. Viņas bērna nākšana pasaulē pēc attiecībām ar ilggadējo partneri Patriku Mārtinu gaidāma 2017. gada 9. maijā. Pirms tam jāaizvada NCAA basketbola sezona – “zelta lāči” to sāks 11. novembrī, viesojoties pie Kalifornijas “Saint Mary`s” komandas.

Trenere Gotlība sesto sezonu vada “California” komandu. Oktobrī viņa parakstīja līguma pagarinājumu uz trīs gadiem un trenēs “zelta lāčus” līdz 2021. gada sezonas beigām.

Pēc grūtniecības sākuma Gotlība dalījās priecīgajās ziņās ar “Virginia” treneri Džoanu Boilu (Joanne Boyle), sporta direktoru Maiku Viljamsu (Mike Williams) un vīriešu komandas treneri Kvonzo Mārtinu (Cuonzo Martin). Nākamajā dienā par to zināja visi.

Izmantotie resursi:Oh baby! Cal coach surprises players with...

     [+] [-]

, 2016-11-08 00:56, pirms 8 gadiem
Man uzreiz nāk prātā šis šedevrs:

https://www.youtube.com/watch?v=Img...

  -1 [+] [-]

, 2016-11-08 01:42, pirms 8 gadiem
Kaut kádi dīvaini trenini viņiem Amerikā!
Pavelk uz kaut kādu coming-out!
Man liktos par bērnu piedzimšanu nav skaļi jakladzina, pietiek ja tuvakajiem cilvekiem privati pasaka, un uzņemuma grāmatvedei, lai zina kā dekrēta brīvdienas aprēķinat!

  -1 [+] [-]

, 2016-11-08 01:45, pirms 8 gadiem
Oktobrī viņa parakstīja līguma pagarinājumu uz trīs gadiem un trenēs “zelta lāčus” līdz 2021. gada sezonas beigām.(C)
-------------------
- Iespējams šis ir iemesls!
- Jo pirms līguma pagarināšanas jau nepateiktu ka ir stavoklī un aizies tūlīt dekrētā un mazuļa audzināšas atvaļinajumā; bet kad līgums parakstīts, tad jau var nākt klajā ar atklāsmēm!

  -2 [+] [-]

, 2016-11-08 05:13, pirms 8 gadiem
Sen zināms ka amerikāņi nav īsti normāli. Un arī Noviks uz to pusi šo visu sviestu detalizēti pārstāstot.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-08 07:22, pirms 8 gadiem
Atkal latvieši ar saviem stulbajiem komentāriem, ka tik kaut ko pabubināt.
Nu tad laikam jānovēl īsāka sezona, lai mazuli var pienācīgi sagaidīt.

  -1 [+] [-]

, 2016-11-08 09:00, pirms 8 gadiem
Kā jau vecenes, ķērc un brēc bez saprašanas.

  -2 [+] [-]

, 2016-11-08 10:24, pirms 8 gadiem
Vai tad pirms tam neviens neredzēja, ka trenera gaidībās ? Amerika ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-11-08 11:45, pirms 8 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: Vai tad pirms tam neviens neredzēja, ka trenera gaidībās ? Amerika ...
Laikam jauns un nezinošs esi....Reāli ir meitenes/sievietes, kam grūtniecība nav izteikta un grūti pamanāma

  +1 [+] [-]

, 2016-11-08 11:46, pirms 8 gadiem
Alpaville rakstīja: Sen zināms ka amerikāņi nav īsti normāli. Un arī Noviks uz to pusi šo visu sviestu detalizēti pārstāstot.
Izskatās, ka Tu arī neesi īsti normāls