Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Dižona guvusi savainojumu Monako

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Dižona  guvusi savainojumu Monako
Sandra Dižona savainojumu guvusi Francijas valstsvienības treniņnometnē Monako
Foto: AFP

Sporta kluba „Cēsis” centra spēlētāja, basketboliste Sandra Dižona (Dijon) šorīt Monako guvusi kreisās rokas mazā pirksta saišu savainojumu un rīt viņai tiks veikta operācija.

Dižona Monako piedalās Francijas valstsvienības treniņnometnē. Francijas izlases ārsti prognozē, ka laukumā viņa varētu atgriezties pēc mēneša.

„Man ir ļoti žēl, ka nevarēšu Cēsu klubam palīdzēt tuvākās četras nedēļas, tomēr no traumām nav pasargāts neviens. Vēl skumjāk, ka savainojumu guvu valstsvienības rindās un no tā tagad jācieš klubam,” satriekta ir Dižona.

Dižona ir apdrošināta un spēlētājas algu laika periodā līdz pilnīgai atlabšanai maksās Francijas Basketbola federācija.

Cēsis varētu meklēt pastiprinājumu
„Šis savainojums ir nācis visneveiksmīgākajā brīdī klubam, esam palikuši tikai ar trim garā gala spēlētājām – Margevičiuti, Nīmani un jauno amerikānieti. Iespējams, būsim spiesti meklēt pastiprinājumu piektā numura pozīcijā,” saka SK „Cēsis” tehniskais direktors Krišjānis Kļaviņš.

Izmantotie resursi:
skcesis.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: egils34

  -3 [+] [-]

, 2009-01-07 21:01, pirms 16 gadiem
Nevajadzēja Masaļski laist uz Monako