Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Nosaukts ASV izlases sastāvs pārbaudes spēlēm Krievijā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Nosaukts ASV izlases sastāvs pārbaudes spēlēm Krievijā
Anda Eibele un Kara Lawson, 2008. gada 3. augusts
Foto: USA Basketball

ASV Sieviešu basketbola valstsvienība šonedēļ dosies uz Krieviju, kur no 9. līdz 11. oktobrim UGMK kausa izcīņā Jekaterinburgā sacentīsies ar Gundara Vētras trenētajām Krievijas čempionēm, Ievas Kubliņas un Zanes Tamanes pārstāvētājām Čehijas čempionēm, kā arī Ungārijas čempionēm.

Izlases galvenais treneris Džīno Oriemma 13 spēlētāju sastāvā iekļāvis trīs Pekinas Olimpisko spēļu čempiones Sjū Bērdu, Silviju Folsu un Kendisu Pārkeri.

Vairākas izlases kandidātes, piemēram, "Phoenix Mercury" aizsardzes Daiena Taurasi un Kepija Pondekstere šonedēļ turpina cīņu WNBA finālā, tāpēc uz Krieviju nebrauks. Pat neskaitot Taurasi, ASV izlases sastāvā Krievijā būs piecas Konektikutas Universitātes "UConn Huskies" spēlētājas - Bērda, Svina Keša, Tīna Čārlza, Eiža Džonsa un Renē Montgomerī.

Pirmdien ASV izlase noslēdza pirmo no trīs treniņnometnēm pirms 2010. gada Pasaules čempionāta. Uz sešu dienu ilgiem treniņiem Vašingtonā bija uzaicinātas 23 spēlētājas. Kandidātu vidū ir divas Anetes Jēkabsones-Žogotas kolēģes "Connecticut Sun" klubā - Eiža Džonsa un Linsija Veilena, savukārt Maskavas apgabala "Spartak" rindās spēlēs Bērda un Folsa.

ASV izlases sastāvs Jekaterinburgā: Sue Bird, Sylvia Fowles, Candace Parker, Swin Cash, Tina Charles, Shameka Christon, Candice Dupree, Lindsey Harding, Asjha Jones, Crystal Langhorne, Angel McCoughtry, Renee Montgomery, Candice Wiggins.

Izmantotie resursi:
usabasketball.com

  -1 [+] [-]

, 2009-10-05 21:23, pirms 15 gadiem
num. so/so
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-05 22:13, pirms 15 gadiem
TAGAD vai NEKAD rakstīja: Domaaju, ka Veetras komanda vienalga panems kausu. Taa ir labaakaa komanda pasaulee, ar labaakajaam speeletaajaam....
Un ar labāko Trenneri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-06 17:28, pirms 15 gadiem
TAGAD vai NEKAD rakstīja: cirviss....
tas esi tu, bet kas esmu es