Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Sabīne Niedola: "Ceru pēc iespējas ātrāk atgriezties laukumā!"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Sabīne Niedola: "Ceru pēc iespējas ātrāk atgriezties laukumā!"
Sabīne Niedola Eiropas čempionāta spēlē ar Krieviju
Foto: Romain Chaib

Spānijas sieviešu basketbola kluba “Caja Rural Tintos de Toro" uzbrucēja Sabīne Niedola labās kājas potītes saišu pārrāvuma dēļ nevarēs spēlēt vairākas nedēļas, pēc ārsta apskates trešdien, 4. janvārī, pastāstīja spēlētāja.

Niedola klubā ieradās 2011. gada 28. decembrī, uzsākot gatavošanos 4. janvārī paredzētajam Kastīlijas derbijam ar Spānijas čempionēm, Salamankas “Perfumerias Avenida”. Otrdienas treniņā spēlētāja savainoja labās kājas potīti un trešdienas pēcpusdienā devās uz medicīnisko izmeklēšanu.

Pārbaudē tika konstatēts trīs saišu no četrām pārrāvums, kas liegs spēlēt apmēram mēnesi. Labā kāja nostiprināta ar ģipsi, kas būs jānēsā vienu nedēļu.

“Treniņa laikā devos ātrajā uzbrukumā. Kolēģe netrāpīja un gribēju pielabot metienu. Uzlēcu un ar labo kāju piezemējos uz kādas partneres kājas,” par negadījumu pastāstīja Niedola. “Skaņa atgādināja auduma plīšanu. Nodomāju, ka saplīsusi bota. Paskatījos un sapratu, ka savainota labā kāja.”

Trešdienas vakarā spēlētāja dosies uz Salamanku, lai atbalstītu savu komandu cīņā ar Eirolīgas čempionēm.

“Ceru laukumā atgriezties pēc iespējas ātrāk,” noslēdza Niedola.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-04 19:04, pirms 12 gadiem
Tas ir slikti, labi, ka ne ahili....a to es jau no augusta netieku kārtībā, abus pārrāvu...
Nu veiksmi un labus dakterus!